Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Administratör till Barn- och ungdomsentrén Psykisk hälsa 7-17 år, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.


Innom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Västra närsjukvårdsområdet har ett sjukhus och fem regiondrivna hälsocentraler. I området finns två kommuner. Organisatoriskt i närsjukvårdsområdet ligger också Primärvårdens särskilda uppdrag som är Länsövergripande verksamheter, Ungdomsmottagningen, Psykologmottagningen för föräldra- och barnhälsovården, Barn och ungdomsentrén psykisk hälsa 7-17 år, 1177 Vårdguiden på telefon samt Livsstilsmedicin Österåsen. Närsjukvårdsområde Väster har cirka 300 medarbetare och fyra verksamhetschefer.

Arbetsuppgifter

Som administratör inom Barn och ungdomsentrén blir du en viktig del av verksamheten.
I din roll som administratör har du varierande arbetsuppgifter, du arbetar självständigt och har som uppgift att vara en stödjande funktion till enhetschefen. Det kan innebära administrera och förbereda dokument till olika möten samt dokumentera dessa. Du förväntas bidra i pågående projektarbete, vara med och utveckla digitalisering, rutiner och styrdokument samt arbeta mot uppställda mål för verksamheten.
Du kommer även i det dagliga samarbeta med både läkare, sjuksköterskor, psykologer och kuratorer på mottagningarna. Arbetet medför bland annat att skriva journaler, utskrift av intyg samt post och telefonservice både internt och externt.
Arbetet på mottagningen innefattar mycket patientkontakt och samarbete med olika yrkeskategorier. Därför är det viktigt att du gillar att möte människor och har lätt att samverka.
Uppdrag och arbetsuppgifter som beskrivs ovan är utformade utifrån behov som bedöms finnas idag och kan tillsammans med dig förändras allt eftersom verksamheten utvecklas. I befattningen som administratör finns en förväntad flexibilitet för att möta de ständiga förändringar som sker i omvärlden och för att kunna vara ett kvalificerat och ändamålsenligt administrativt stöd.

Tjänsten är en heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Placeringsort Sundsvall.

Kvalifikationer

Du ska vara utbildad medicinsk sekreterare med några års erfarenhet av yrket. Erfarenhet att arbeta som administratör eller chefsstöd är meriterande. Kompetens och intresse kring psykisk ohälsa hos barn, verksamhetsutveckling och digitalisering är önskvärt.


Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-08-15
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Eva Renstorp
Verksamhetschef
Telefon: +4660182590

Malin Lindberg
Enhetschef
Telefon: 073-0598744
Mobiltelefon: 073-0598744

Ylva Byström
Vision
Telefon: 070-6328036