Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Projektledare till Barn och ungdomsentrén Psykisk hälsa 7-17 år, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Västra närsjukvårdsområdet har ett sjukhus och fem regiondrivna hälsocentraler. I området finns två kommuner. Organisatoriskt i närsjukvårdsområdet ligger också Primärvårdens särskilda uppdrag som är Länsövergripande verksamheter, Ungdomsmottagningen, Psykologmottagningen för föräldra- och barnhälsovården, Barn och ungdomsentrén psykisk hälsa 7-17 år, 1177 Vårdguiden på telefon samt Livsstilsmedicin Österåsen. Närsjukvårdsområde Väster har cirka 300 medarbetare och fyra verksamhetschefer.

Arbetsuppgifter

Barn och ungdomsentrén, psykisk hälsa 7-17 år, utformas som ett särskilt uppdrag i projektform under tiden 2021 - 2025 för att sedan permanentas
Det är en första linjeverksamhet som ska bedrivas länsövergripande för att skapa förutsättningar för jämlik vård över länet. Verksamheten kommer starta med två mottagningar placerad i Sundsvall och Örnsköldsvik. Verksamheten ska nå ut till barn och unga på ett tidigt stadium för att förebygga psykisk ohälsa. Samverkan är en viktig faktor både inom egen verksamhet för att kunna rikta insatser och kompetens samt gentemot vårdgrannar och andra samverkanspartner.

Är du intresserad av ett roligt och utvecklande arbete tillsammans med oss?
Som projektledare kommer du att jobba tillsammans med enhetschefen med att skapa och bygga upp en helt ny verksamhet för barn och unga med psykisk ohälsa i länet. Du förväntas bidra med stöd och hantering av projektplan och nationellt och lokalt material gällande verksamhetsutveckling och IT-stöd. Det innefattar även hantering av behandlingslinjer, arbetssätt, styrdokument och samverkan med vårdgrannar.

Tjänsten är en heltidstjänst som allmän visstidsanställning/projektanställning under 2 år, med möjlighet till förlängning. Tillträde enligt överenskommelse. Placeringsort Sundsvall.

Kvalifikationer

Vi söker dig med högskoleutbildning gärna inom hälso- och sjukvård, med erfarenhet av att leda förändrings- och förbättringsarbete. Du är flexibel, förändringsbenägen, drivande, noggrann, kvalitetsmedveten och ansvarskännande. Du kan arbeta självständigt men även samarbeta med andra professioner. Vi värderar högt att du tillför arbetsglädje och har ett positivt förhållningssätt till verksamhetsutveckling och förbättringsarbete. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort B är ett krav för tjänsten.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval, vilket innebär att vi kan komma att kalla till intervjuer innan ansökningstiden har gått ut.
Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Allmän visstid

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-08-31
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Eva Renstorp
Verksamhetschef
Telefon: +4660182590

Malin Lindberg
Enhetschef
Telefon: 073-0598744
Mobiltelefon: 073-0598744

Kenneth Byström
Vårdförbundet
Telefon: 070-3268031

Elisabeth Haraldsson
SACO
Telefon: 070-2402832