Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Enhetschef till rehabiliterande yrkesgrupper, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Norr har ett sjukhus och sex regiondrivna hälsocentraler. I området finns en privat vårdcentral samt en kommun. Närsjukvårdsområde Norr har cirka 530 medarbetare och två verksamhetschefer.

Vi söker nu en Enhetschef för yrkesgrupperna arbetsterapeuter, dietister, fysioterapeuter, kuratorer och logopeder i Örnsköldsvik. Inom enheten finns ca 40 medarbetare.

Du kommer vara direkt underställd verksamhetschefen och ingå i verksamhetens ledningsgrupp tillsammans med övriga 11 enhetschefer där vi har ett öppet och stöttande arbetsklimat med god samverkan.

Arbetsuppgifter

Som enhetschef leder och utvecklar du dina enheter i enlighet med verksamhetens övergripande mål. I ditt ledarskap har du god självkännedom och ett positivt förhållningssätt. Du bör ha god kommunikationsförmåga, förmåga att se helheten samt förmågan att stimulera, stötta och utveckla dina medarbetare.

Genom ditt ledarskap bidrar du aktivt till en bra stämning och en god arbetsmiljö. Vi ser även att du är målinriktad och har förmågan att driva utvecklingsprojekt samt ansvara för uppföljning av din verksamhet. Som stöd i ditt arbete har du verksamhetens HR-konsult samt ekonomikonsult.

I arbetet ingår även kontakter med andra verksamheter inom Region Västernorrland.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lämplig akademisk examen inom hälso- och sjukvård. Meriterande är att du har ledarerfarenhet samt erfarenhet av hälso- och sjukvård.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga.

Anställningen är en tillsvidareanställning i grundprofession med tidsbegränsat chefsförordnande.

Chefer i Region Västernorrland företräder arbetsgivaren och utövar ett ledarskap med Regionens ledarskapspolicy som riktmärke. Du har en god självinsikt och präglas av ärlighet, öppenhet, ansvarskänsla och personligt mod.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.


Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-08-31
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Leif Ehlin
Verksamhetschef
Telefon: +4666089458

Elisabeth Haraldsson
SACO
Telefon: 070-2402832

Terese Edström
SACO