Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Ortodontiassistent/ Tandsköterska till Specialisttandvården, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Ortodonti och Tandregleringen är den specialitet inom tandvården som arbetar med att behandla avvikelser i bettet med hjälp av tandställning. Hos oss arbetar specialisttandläkare och tandsköterskor tillsammans för att ge patienterna ett personligt bemötande, bra service och självklart säker tandvård av god kvalitet.

Vi söker nu en ortodontiassistent/tandsköterska för tjänstgöring vid vår avdelning för Ortodonti i Sundsvall!

Arbetsuppgifter

Som tandsköterska hos oss kommer du tillhöra våra dynamiska team. I ditt arbete kommer du att assistera tandläkaren vid behandlingar och utföra avtryckstagning och sterilarbete. Med tiden finns det möjlighet till eget patientarbete efter instruktion av ortodontist samt vidareutbildning till ortodontiassistent. Om du redan är utbildad ortodontiassistent kommer du även att arbeta delegerat med ortodonti.

Vi på Tandregleringen i Sundsvall kan erbjuda dig en mycket trivsam arbetsplats där du får arbeta med positiva och engagerade arbetskamrater i en god arbetsmiljö!

Kvalifikationer

Du som söker är utbildad tandsköterska. I första hand söker vi dig som har ortodontiassistentsutbildning men även du som är tandsköterska med en ambition att utbilda dig till ortodontiassistent i framtiden kan söka denna tjänst. Meriterande för tjänsten är erfarenhet av arbete inom tandvården/ortodonti. Du har goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Som person är du flexibel och har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter. Du är strukturerad genom att du kan planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Vi ser det som självklart att du trivs i samarbetet med andra, har ett trevligt bemötande gentemot patienter och kollegor samt har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra.

Varmt välkommen med din ansökan!


Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-08-22
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

László Colldén
Enhetschef
Telefon: 073-082 84 70

Siv Sundlöf
Vision
Telefon: +4661184750