Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Tandsköterska/koordinator till Orofacial medicin, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Orofacial medicin (OFM) i Sundsvall tar emot remisser från sjukvård, primärvård och allmäntandvård som berör utredning och behandling vid sjukdomar och funktionsvariationer. Vi lägger mycket stor vikt vid bemötande och omhändertagande. Vi har ett nära samarbete med hematolog-, onkolog- och öron- näsa-halsklinikerna. Tillsammans tillgodoser vi vård till Regionens alla medborgare.

Nu söker vi en Tandsköterska/koordinator till avdelningen för Orofacial medicin!

Arbetsuppgifter

På kliniken vid Sundsvalls sjukhus arbetar idag en specialist inom OFM, två ST-tandläkare, en tandhygienist och fyra tandsköterskor. På sjukhuset finns även specialister inom Protetik, Parodontologi, Bettfysiologi, Odontologisk radiologi och Käkkirurgi.

OFM är en mindre arbetsgrupp där alla medarbetare är insatta i de beslut som fattas och vi strävar gemensamt efter ständig förbättring och utveckling av verksamheten. Arbetet som tandsköterska/ koordinator kommer att vara omväxlande med en variation av konventionellt assistansarbete, administrativa uppgifter samt kontakter med sjukvård och Vårdval/Tandvårdsstöd. Du kommer troligtvis också att arbeta med narkostandvård.

Kvalifikationer

På OFM arbetar vi med tandvård i nära samarbete med sjukvården. Därför är det en stor fördel om du även har utbildning/erfarenhet från sjukvården. Meriterande är utbildningar, kurser och arbetslivserfarenhet inom området OFM/Sjukhustandvård. Som tandsköterska/koordinator på OFM kommunicerar du mycket med patienter, sjukvård och anhöriga, det är därför viktigt att du behärskar det svenska språket i både tal och skrift. Som person är du trygg och stabil med god samarbetsförmåga samtidigt som du är flexibel och empatisk. Vidare är du engagerad och har stort intresse för ditt arbete, är noggrann, ansvarstagande och serviceinriktad.

Vi som redan är på plats, ser det som vår uppgift att stötta dig med handledning och kompetensutveckling.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-08-15
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Berit Fryklund
Enhetschef
Telefon: 073-094 07 76
Mobiltelefon: 070-696 25 75

Camilla Johansson
Vision
Telefon: +4660182154