Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Undersköterskor till IVA/Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda. Intensivvårdsavdelning (IVA) i Sundsvall ingår i länsverksamhet Operation/Intensivvård.

Arbetsuppgifter

Vill du ha ett omväxlande, utvecklande och roligt arbete på en avdelning med engagerad och positiv personal, då är du välkommen till oss på IVA. Intensivvårdsavdelningen i Sundsvall vårdar regionens sjukaste patienter och de kommer från sjukhusets alla olika specialiteter, vilket både är en utmaning och en möjlighet till utveckling.

Som undersköterska hos oss arbetar du med en stor variation av arbetsuppgifter och i nära samarbete med läkare, specialistsjuksköterskor, specialistundersköterskor, undersköterskor och fysioterapeuter.

I arbetet som undersköterska hos oss kommer du utföra sedvanliga undersköterskeuppgifter i en högteknologisk miljö. De huvudsakliga arbetsuppgifterna består av patientnära omvårdnad. Arbetet runt patienten bedrivs i team där du som undersköterska också hanterar medicinteknisk utrustning, assisterar vid olika åtgärder och dokumenterar. Det finns goda utvecklingsmöjligheter och som ny medarbetare hos oss får du en gedigen inskolning.

.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är undersköterska och som har tidigare erfarenhet av akutsjukvård. Meriterande om du har specialistundersköterskeutbildning. och/eller erfarenhet av arbete på intensivvårdsavdelning är meriterande. Som person är du stabil och trygg i pressade situationer. Vidare besitter du en god samarbetsförmåga samt har ett gott bemötande till patienter, kollegor och anhöriga.

Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-08-08
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Mikael Åsén
Enhetschef
Telefon: +4660181176
Mobiltelefon: +46705495901

Eva-Marie Claesson
Kommunal Västernorrland
Telefon: +4660181114