Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Tandsköterska till Specialisttandvården avd Pedodonti, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Pedodontikliniken för barn- och ungdomstandvård är placerad vid Folktandvården Centrums lokaler i Sundsvall. Vi behandlar remitterade patienter från länets allmäntandvårdsklinker.

Nu söker vi en tandsköterska till vår verksamhet för tillsvidareanställning med tillträde 2022-01-01 eller enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Som tandsköterska hos oss kommer du att assistera vår specialist vid allmän bastandvård på kliniken samt vid behandling under narkos. Du ansvarar även för egna patientbehandlingar samt utför administrativa uppgifter. Narkostandvården sker på tre orter, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Kvalifikationer

Vi söker dig med tandsköterskeutbildning, gärna med ett par års yrkeserfarenhet. Vi ser att du har goda muntliga och skriftliga kunskaper i det svenska språket. Då narkostandvården sker på tre orter i länet ingår arbete på annan ort under korta tider. Körkort B erfordras.

För att trivas i denna roll ser vi att du är en lugn och stabil person med förmåga att bibehålla kontrollen i stundtals stressiga situationer. Du har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Vi ser också att du är självgående genom att du självständigt kan driva, planera och strukturera ditt arbete. Självklart trivs du i samarbetet med andra och bidrar till en god stämning i arbetsgruppen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Är du den vi söker?
Välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-10-10
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

László Colldén
Enhetschef
Telefon: 073-082 84 70

Siv Sundlöf
Vision
Telefon: +4661184750