Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Tandläkare till Folktandvården Kvissleby, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Verksamhetsområdet Medelpad sydväst med kliniker i Nacksta, Kvissleby, Matfors och Ånge ligger vackert beläget nära till fjäll, hav och skärgård med många möjligheter till friluftsliv. Goda buss, tåg- och flygförbindelser finns.

Folktandvården Kvissleby består av fyra stycken tandläkare, tre tandhygienister, sju tandsköterskor, en receptionist och en administratör.
Nu önskar vi välkomna nya medarbetare till vår verksamhet och söker dig som är legitimerad Tandläkare.

Arbetsuppgifter

Folktandvården Kvissleby bedriver modern och hälsoinriktad tandvård. Som tandläkare hos oss får du ett varierande arbete med både barn och vuxna patienter. Teamtandvård bedrivs delvis på klinikerna vilket ger dig en möjlighet till nära samarbete med tandläkare, tandsköterskor och tandhygienister.

Du kommer till en klinik där du får gott stöd och bra handledning i ett positivt arbetsklimat. Vi har handledare med mer än 30 års erfarenhet.
Oavsett om du har erfarenhet eller är nyutbildad så kommer du att få utvecklas i ditt arbete och tillhöra en positiv arbetsplats.

Vi erbjuder dig:

- Kaizen = kvalitetsutvecklingsverktyg
- Väl förankrade värdegrunder

Om du är nyutbildad tandläkare så är du välkommen att söka till Tandakademin där vi har ett utvecklat introduktions- och handledningsprogram för att du redan från första dag ska känna dig omhändertagen och som en i laget.
Tandakademin är vår nystartade handledarklinik i Härnösand, där du får möjlighet till utökad och individanpassad handledning 1 dag/vecka.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad tandläkare med goda kunskaper i det svenska språket i såväl tal som skrift. Tidigare arbetslivserfarenhet som tandläkare är meriterande, men även du som är nyutexaminerad kan bidra till vår verksamhet. Vi värdesätter om du har intresse för alla odontologiska områden. Du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter bl.a. i form av auskultationsprogram inom specialisttandvården.

För att trivas i denna roll ser vi att du har ett gott bemötande och främjar god teamsamverkan. Vi ser också att du är stabil och trygg i din yrkesroll, har god anpassningsförmåga och ser möjligheter i förändringar. Givetvis har du kunden i fokus och är ansvarstagande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Tjänsten är avser tillsvidareanställning med tillträde snarast enligt överenskommelse.

Är du den vi söker?
Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-10-31
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Kajsa Milsten
Tjänstetandläkarna
Mobiltelefon: 0730968888

Ingalill Norberg
Enhetschef
Telefon: 073-275 33 63
Mobiltelefon: 073-275 33 63