Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Administratör till Transportverksamheten, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

Transportverksamheten är en servicefunktion till vården som bland annat utför patienttransporter, läkemedelsleveranser, textilhantering, avfallshantering, matleveranser, passagesystem, siths-kortshantering och post och pakethantering samt andra förekommande transportuppgifter.

Arbetsuppgifter

Du kommer fortlöpande att arbeta med fakturering för utförda tjänster och kontering av inkomna fakturor, avvikelsehantering. Hantering och administration av enhetens avtal, sammanställning av statistik, beställning av förbrukningsartiklar. Fakturahantering i vårt e-handelssystem Proceedo, fakturering i arbetsordersystemet Landlord samt andra förekommande administrativa uppgifter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en fullgjord gymnasial utbildning, Vidare har du flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, god datorvana samt bra kunskaper i Officepaketet. Det krävs att du har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. B-körkort är ett krav.

För att lyckas i rollen ser vi att du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Vidare är du självgående, tar egna initiativ samt har en god samarbetsförmåga. Du gör korrekta bedömningar innan beslutsfattning.

Tillträde 20220103 eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-10-28
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Anders C M Isaksson
Enhetschef
Telefon: 060-18 12 02
Mobiltelefon: 070-669 66 21

Dan Frödin
Kommunal Västernorrland
Telefon: 072-2007738

Ylva Byström
Vision
Telefon: 0611-84332
Mobiltelefon: 070-6328036