Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Undersköterska till Kardiologen, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Söder har ett sjukhus och åtta regiondrivna hälsocentraler. I området finns sex privata vårdcentraler samt fyra kommuner. Närsjukvårdsområde Söder har cirka 900 medarbetare och sex verksamhetschefer.

Kardiologavdelningen är profilerad mot hjärtsjukdomar med 35 vårdplatser inklusive hjärtintensivplatser. Vi vårdar patienter med hjärtsjukdomar som kärlkramp, hjärtinfarkt, hjärtsvikt, arytmier, postoperativ vård samt övriga patienter som är i behov av hjärtövervakning. De flesta av våra patienter har telemetri- och eller ischemiövervakning.

Vi söker nu undersköterskor för vikariatsanställning till vår verksamhet!
Vikariatet avser perioden 2022-01-17 t om 2022-08-31.

Arbetsuppgifter

Arbetet som undersköterska på Kardiologavdelningen innebär kvalificerad vård av akut sjuka patienter i ett högt arbetstempo. Arbetet på avdelningen innebär förutom patientomvårdnad mycket provtagning, EKG-tagning, dokumentation och att ta och bedöma vitalparametrar. När du börjar hos oss erbjuder vi en individuellt anpassad introduktion såväl som mentorskap på plats. Vikariatet innebär tjänstgöring dag, kväll och helg.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Har du utbildning och/eller arbetslivserfarenhet av akutsjukvård ses det som meriterande. Erfarenhet av provtagning (framförallt venprovtagning), vitalparametrar och handhavande av hjärtövervakning är även det meriterande. Du har goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift.

Stor vikt kommer att läggas vid personligt lämplighet. För att lyckas i rollen ser vi att du är en noggrann och kvalitetsmedveten person har förmåga att arbeta strukturerat och organiserat. För att passa in i vår arbetsgrupp ser vi också att du har förmåga att ta egna initiativ i arbetet och ta ansvar för ditt arbete. Verksamheten ställer krav på att du trivs i en föränderlig miljö och har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter.

Är du den vi söker?
Välkommen med din ansökan!
Urval och intervjuer sker löpande, så sök redan idag,

När du inkommer med din ansökan skall du bifoga dina betyg samt examensbevis/diplom.


Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-10-31
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Malin Karlsson
Enhetschef
Telefon: +4660182837

Evelina Toresson
Enhetschef
Telefon: +4660677655

Susanne Berglin
Kommunal Västernorrland
Telefon: 060-182217