Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Allmänspecialist till Hälsocentralen Matfors

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Söder har ett sjukhus och åtta regiondrivna hälsocentraler. I området finns sex privata vårdcentraler samt fyra kommuner. Närsjukvårdsområde Söder har cirka 900 medarbetare och sex verksamhetschefer.

Vi söker dig som vill vara med och utveckla verksamheten till en modern hälsocentral! Vi erbjuder ett engagerat team på en plats där det finns möjlighet till boende med livskvalitet och närhet till Sundsvalls stora fritids och kulturutbud.

Hälsocentral Matfors ligger 2 mil väster om Sundsvall, vackert beläget vid Ljungan. Vi har ca 7 300 patienter hos oss där det förutom läkar- och distriktssköterskemottagning finns psykosocialt team, BVC och fysioterapi med en välutrustad träningslokal. Vi är ca 20 stolta medarbetare och en relativt ung personalgrupp med en väl fungerande struktur, en trivsam arbetsplats. Vårt arbetssätt bygger på teamarbete mellan olika yrkeskategorier där det finns utrymme för kollegialt lärande. Vi är i en fas där vi utvecklar och förbättrar våra arbetssätt i syfte att öka kvaliteten för patienten och förbättra vår arbetsmiljö. Du som läkare kommer att ha en viktig roll i denna utveckling och din möjlighet att påverka blir stor. Ett av våra förbättringsprojekt handlar om att utveckla former för att möta psykisk ohälsa så tidig som möjligt. Vår ambition är att utveckla hälsocentralen Matfors till det självklara valet för våra medborgare.

Arbetsuppgifter

Ledarskapet kännetecknas av tilltro och tillit, ett tillitsbaserat ledarskap. Hos oss får och förväntas medarbetarna vara delaktiga vilket gör att vi utvecklas och växer som medarbetare. Vi har ett tydligt uppdrag och målbild.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare med specialistkompetens i allmänmedicin (alternativt annan lämplig specialistkompetens) med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du har mycket goda språkkunskaper i svenska språket.

Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, vi strävar efter kontinuitet och hög kvalitet för de som söker sig till hälsocentralen.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där viljan att i team utveckla verksamheten, blir särskilt viktigt. Vi förutsätter att du hanterar patientmöten och samarbete med kollegor på ett respektfullt, professionellt och patientsäkert sätt. Som person är du ansvarskännande, flexibel, lojal, positiv och lösningsfokuserad.

Vi hoppas att just du vill bli vår framtida medarbetare, så du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval, vilket innebär att vi kan komma att kalla till intervjuer innan ansökningstiden har gått ut.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-11-02
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Lillemor Olofsson
Hälsocentralschef
Telefon: +4660149821

Elisabeth Haraldsson
SACO
Telefon: 070-2402832