Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Undersköterska till Akutpoolen Medicincentrum, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Norr har ett sjukhus och sex regiondrivna hälsocentraler. I området finns en privat vårdcentral samt en kommun. Närsjukvårdsområde Norr har cirka 530 medarbetare och två verksamhetschefer.
Medicincentrum i Örnsköldsvik tillhör Närsjukvårdsområde Norr. Medicincentrums akutpool inkluderar tre medicinavdelningar; Avdelning 1 med inriktning på allmänmedicinska sjukdomar samt patienter med hjärtsjukdom, Avdelning 2 med hematologisk-och njurmedicinsk inriktning samt Avdelning 3 med inriktning på stroke-, geriatrik- och rehabilitering.

Akutpoolen har som uppgift att tillgodose medicinavdelningarnas akuta behov av undersköterskor.
Nu söker vi undersköterskor till Akutpoolen för vikariatsanställning till och med 2022-08-31, med tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska i Medicincentrums Akutpool har du ett flexibelt och omväxlande arbete då det innebär att man vid behov bemannar de tre olika avdelningarna där du har din huvudsakliga placering i en av verksamheterna.

Som undersköterska arbetar du i team med sjuksköterskor, läkare, fysioterapeut, arbetsterapeut, kurator samt dietist. I rollen som undersköterska hos oss ansvarar du för sedvanliga undersköterskeuppgifter med inriktning mot medicinsk vård som till exempel omvårdnad, provtagning och kontroller. Arbetet är varierat och ger goda förutsättningar att lära sig nya saker.

Vi jobbar med god patientomvårdad på våra avdelningar, där ingår exempelvis att man gör riskbedömningar och sätter in rätt åtgärder för att hålla en god patientsäkerhet. Kravet på avdelningarna är att alla följer basala hygienrutiner. Arbetet innebär helgarbete i genomsnitt varannan helg med önskeschema. På våra avdelningar har vi bra sammanhållning och vi jobbar för en god arbetsmiljö.

Kvalifikationer

Vi söker dig som genomfört vård och omsorgsprogrammet eller motsvarande, minst två års erfarenhet inom sjukhusvård är meriterande. Du behärskar det svenska språket i såväl tal som skrift. Som undersköterska hos oss arbetar du dag, kvällar och helger varpå det är viktigt att du kan och vill arbeta obekväm arbetstid.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du är en strukturerad person med förmåga att planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har ett helhetsperspektiv där du ser till verksamhetens bästa i agerande och beslut. Vi ser också att du har en god empatisk förmåga där du kan sätta dig in i andra människors situation och anpassa ditt bemötande därefter. I samarbetet med patienter och kollegor visar du en social kompetens genom ett positivt bemötande och en god kommunikativ förmåga.

Välkommen med din ansökan,
Urvalsarbete och intervjuer sker löpande, ansök redan idag!

När du inkommer med din ansökan ska du bifoga betyg samt examensintyg/diplom.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-10-26
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Maria Lundin
Enhetschef
Telefon: 076-1372246

Tony Olsson
Kommunal Västernorrland
Telefon: +4666089526

Maria Höglund
Enhetschef
Telefon: +4666089464