Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Enhetschef till Städenheten, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

Städverksamheten ansvarar för städning av regionens samtliga lokaler. Vi har i huvudsak städning i egen regi med cirka 115 medarbetare, men använder oss även av externa leverantörer. Städenheteten i Sundsvall har cirka 65 medarbetare som arbetar med daglig städning, storstädning, byggstädning, smittstädning samt sköter regionens personalbostäder.

Arbetsuppgifter

Som enhetschef har du ansvar för enhetens verksamhet, samt för ekonomi, personal och arbetsmiljö. I din arbetsgrupp ingår ansvar för städare samt administratörer. Det kommer att vara två enhetschefer på städenheten i Sundsvall och de behöver ha ett nära samarbete.

I ditt uppdrag ingår att leda arbetet på städenheten. Du är en del av ledningsgruppen för Länsverksamhet Städ och i denna roll arbetar du aktivt för att utveckla och förbättra länsverksamheten som en helhet.

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker har för tjänsten relevant högskoleutbildning, eller annan utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har tidigare erfarenhet som ledare alternativt erfarenhet av att ha arbetat inom städbranschen i ledande befattning. B-körkort är ett krav för tjänsten. Du kommunicerar väl på svenska i både tal och skrift.

För att lyckas i rollen ser vi att du är lugn, stabil och kontrollerad i stressade situationer. Du har en god samarbetsförmåga samt är lojal i ditt förhållningssätt och handlar i enlighet med fattade beslut, verksamhetsplanen, mål, policyer och riktlinjer. Vidare kommunicerar du på ett tydligt sätt och säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter. Du är utvecklingsinriktad och arbetar ständigt med att utveckla och förbättra verksamheten

Anställningen är en tillsvidareanställning i grundprofessionen och chefsförordnandet är tidsbegränsat med Regionens ledarskapspolicy som riktmärke. Chefer i Region Västernorrland företräder arbetsgivaren och utövar ett ledarskap som har sin grund i god självinsikt och präglas av ärlighet, öppenhet, ansvarskänsla och personligt mod.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen in med din ansökan!


Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-11-07
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Helen Boman
Verksamhetschef
Telefon: +4662019164

Jeanette Nordin
Kommunal Västernorrland

Ylva Byström
Vision
Telefon: 0611-84332
Mobiltelefon: 070-6328036