Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Undersköterska till Kirurgens akutvårdsavdelning, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Kirurgisk akutvårdsavdelning även kallad KAVA är länssjukhusets akutvårdsavdelning för patienter inom kirurg-, urolog- och ÖNH klinikerna. Här vårdas patienter med akuta sjukdomar upp till 72 timmar. Nu söker vi en undersköterska till avdelningen för vikariat om 6 månader med tillträde snarast enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska på KAVA arbetar du i den nära patientvården men assisterar också vid olika undersökningar, framför allt olika typer av mag- och tarmscopier. Att planera dagen, beställa material och arbeta med medicinteknisk apparatur är också en del av ditt arbete.

Vikariatet innebär rotationstjänstgöring dag, kväll och natt efter verksamhetens behov. Vi arbetar 2 helger av 5 förutom under semesterperioderna då alla arbetar varannan helg.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Du behärskar det svenska språket i såväl tal som skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom kirurgisk omvårdnad eller akut omvårdnad.

Då vi har hög patientomsättning är det viktigt att du som person är trygg, har god samarbetsförmåga, är noggrann och har en förmåga att planera och prioritera ditt arbete på ett självständigt och effektivt sätt. Du är självklart flexibel och har en förmåga att tänka om vid oförutsedda situationer och ändrade förutsättningar. Du har ett positivt och professionellt förhållningssätt i ditt arbete med patienten i fokus.

Till din ansökan ser vi att du bifogar ditt examensbevis/diplom från din undersköterskeutbildning.
Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-10-27
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Birgitta Hammarstedt
Kommunal Västernorrland
Telefon: 060-18 13 93

David Steen
Enhetschef
Telefon: +4660181392