Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Sjuksköterska till aspirantprogram IVA, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Intensivvårdsavdelningen i Sundsvall vårdar regionens sjukaste patienter. På avdelningen arbetar läkare, specialistsjuksköterskor, specialistundersköterskor, undersköterskor och fysioterapeuter i nära samarbete.

Nu söker vi dig grundutbildad sjuksköterska som har ett genuint intresse av intensivvård och en önskan att vidareutbilda dig inom området för tillsvidareanställning inom Region Västernorrland med placering på intensivvårdsavdelningen i Sundsvall.

Arbetsuppgifter

Detta är ett strukturerat inskolningsprogram där du som grundutbildad sjuksköterska erbjuds arbete hos oss med en tjänst i förvaltningen. Du följer ett program där du får internutbildning hos oss och successivt får hantera svårare arbetsuppgifter allteftersom kunskapsnivån ökar. Inom IVA vårdas patienter med svikt av vitala funktioner. Vårt arbete är väldigt varierande och vi arbetar i team kring den svårt sjuka patienten. Vi får ständigt utvecklas och ta del av nya kunskaper inom akutsjukvård.

Kvalifikationer

Du som söker till aspirantprogrammet är legitimerad sjuksköterska med kandidatexamen, meriterande är om du har erfarenhet av sjukhusvård. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser att du är en trygg och stabil person med god självinsikt. Du har en förmåga att själv kunna strukturera och driva ditt arbete. Vi vill att du precis som vi, värdesätter ett arbete som präglas av eget ansvar, delaktighet och gott samarbete.

Välkommen med din ansökan,
Urval och intervjuer sker löpande, så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi ha gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-12-22
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Maria Boson
Enhetschef
Telefon: +4660182074
Mobiltelefon: 076-1299794

Mikael Åsén
Enhetschef
Telefon: +4660181176
Mobiltelefon: +46705495901

Camilla Larsson
Vårdförbundet