Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Ortodontiassistent/tandsköterska till Tandregleringen, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Tandregleringskliniken i Örnsköldsvik är en del av Specialisttandvården och är belägen mitt i centrala stan. I lokalerna finns även distriktstandvård och ett tandtekniskt lab. Tandregleringen behandlar remitterade patienter från länets folktandvårds- och privattandläkare.

Nu söker vi en ortodontiassistent/tandsköterska till vår klinik i Örnsköldsvik för tillsvidareanställning med tillträde snarast enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Som ortodontiassistent/tandsköterska hos oss kommer du tillhöra våra dynamiska team. I ditt arbete kommer du att assistera tandläkaren vid behandlingar och utföra avtryckstagning och sterilarbete. Om du redan är utbildad ortodontiassistent kommer du även att arbeta delegerat med ortodonti.

Vi på tandregleringskliniken i Örnsköldsvik kan erbjuda dig en mycket trivsam arbetsplats där du får arbeta med positiva och engagerade arbetskamrater i en god arbetsmiljö.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad tandsköterska med ortodontiassistentsutbildning. Även du som är tandsköterska med en ambition att utbilda dig till ortodontiassistent i framtiden kan söka denna tjänst. Du har goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift. Meriterande för tjänsten är erfarenhet av arbete inom tandvården/ortodonti.

För att lyckas i rollen behöver du ha en stor vilja att hjälpa andra och du gör det på ett uppmärksamt och tillmötesgående sätt. Du är strukturerad och har en god förmåga att planera, organisera och prioritera ditt arbetet på ett effektivt och sätt. Du är flexibel genom att du lätt anpassar dig efter ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Eftersom teamarbete är en stor del i arbetet är det viktigt för oss att du kan kommunicera och samarbeta bra med dina kollegor. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

På grund av rådande omständigheter finns möjlighet till videointervju. Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag, välkommen!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-12-15
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

László Colldén
Enhetschef
Telefon: 073-082 84 70

Siv Sundlöf
Vision
Telefon: +4661184750