Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Receptionist till Hälsocentralen Ankaret

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.


Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Norr har ett sjukhus och sex regiondrivna hälsocentraler. I området finns en privat vårdcentral samt en kommun. Närsjukvårdsområde Norr har cirka 530 medarbetare och två verksamhetschefer.

Hälsocentralen Ankaret är länets största hälsocentral med ca 18400 listade. På Ankaret möter du ett stort och härligt arbetslag med arbetsglädje, professionalism och utvecklingsintresse tillsammans med en receptionistkollega och flera medicinska sekreterare.
Arbetsuppgifter

Då vår kollega ska vara föräldraledig söker vi nu en vikarie till vår reception. Tjänsten innebär administrativt arbete med receptionsarbete, kassahantering, ca 50 % samt diverse administrativa uppgifter som till exempel uteblivna besöksregistreringar, efterfaktureringar och övriga dagliga administrativa arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har treårigt gymnasium gärna med inriktning mot administrativ service. Vi söker dig som har erfarenhet av administrativa uppgifter, gärna i offentlig förvaltning och är van att informera muntligt och skriftligt. Du bör ha goda allmänna datorkunskaper i MS Office-paketet. Kunskaper i SYSteam Cross är meriterande.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Som receptionist hos oss är du social, har viljan och förmågan att ge ett gott intryck och ett vänligt bemötande. Du ta egna initiativ och är strukturerad, flexibel och stresstålig. Du är ansvarstagande, flexibel, lugn och strukturerad men är också nyfiken och gillar utmaningar och utveckling. Du skall kunna arbeta självständigt men också i hög grad kunna samarbeta med andra.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och förväntar oss att du har hög integritet, är noggrann och har en utpräglad servicekänsla.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-12-12
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Maria Morian
Hälsocentralschef
Telefon: +46660292786

Lillemor Eriksson
Vision
Telefon: 0660-292608