Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Tandsköterska till Specialisttandvården Parodontologi, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Specialisttandvården är belägen på Länssjukhuset i Sundsvall. Här bedrivs specialisttandvård för barn, ungdomar och vuxna inom område Käkkirurgi, Endodonti, Parodontologi, Bettfysiologi, Oral protetik, Odontologisk röntgen och Orofacial medicin. Efter årsskiftet kommer våra fyra avdelningar flytta in i nya fräscha lokaler nere på Folktandvården Centrum.

Är du en serviceinriktad tandsköterska som har patienten i fokus? Här får du möjlighet att göra skillnad varje dag, utvecklas och bli en del av vårt härliga team. Låter det lockande?

Vi söker nu en tandsköterska/operationstandsköterska till specialisttandvården Parodontologi (Bettfysiologi, Endodonti och Oral protetik). Tjänsten avser tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

På vår avdelning finns idag tre specialisttandläkare, en assistenttandläkare, tandhygienist och tandsköterskor. Som tandsköterska utför du i ditt dagliga arbete ett patientnära arbete, där du har patienten i fokus. Du kommer att i första hand assistera tandläkaren, boka och kalla patienterna och arbeta med olika administrativa uppgifter. Vi jobbar mot ett digitaliserat arbetssätt. Att jobba hos oss innebär kliniskt teamarbete där du tar stort eget ansvar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska med minst något års erfarenhet inom yrket. Vidareutbildning som operationstandsköterska ses som meriterande för tjänsten. Du behärskar det svenska språket i såväl tal som skrift. För oss är dina personliga egenskaper viktiga och vi ser att du arbetar strukturerat, tar eget initiativ och är ansvarstagande i ditt arbete. Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi ser fram emot din ansökan!
Vid frågor är du välkommen att höra av dig till våra kontaktpersoner.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-12-12
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Victoria Ledin
Enhetschef
Telefon: +4670-3395492

Kajsa Milsten
Tjänstetandläkarna
Mobiltelefon: 0730968888

Camilla Johansson
Vision