Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Skötare alt undersköterska för sommarvikariat till Slutenvården, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård psykiatri och habilitering samordnar länssjukvården för vuxenpsykiatri, barn- och ungdomspsykiatri samt habilitering i Region Västernorrland. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik, och vid ett antal mottagningar som är förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 700 anställda.

Länsverksamhet Psykiatri består av enheter med öppen och sluten vård. Avdelningarna är fem till antal och två verksamheter är inriktade på affektiva sjukdomar, två verksamheter inriktade på psykossjukdomar och en avdelning är inriktad mot beroendevård.

Vi söker nu sommarvikarier till våra slutenvårdsavdelningar i Sundsvall, med tillsättning 2022-06-01 eller enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Du som blir erbjuden ett sommarvikariat hos oss kommer att få genomgå en särskild introduktion för att rustas inför uppdraget. Här kommer du att få kunskap och praktisk träning kring olika uppgifter och situationer du kan komma att ställas inför. Allt för att du ska känna dig väl förberedd och trygg hos oss.

Som skötare ansvarar du för att omvårdnaden i varje given situation håller rätt kvalitet och utgår från patientens enskilda behov. Du arbetar i team och bidrar till ett positivt klimat på arbetsplatsen. Arbetstiden förläggs enligt schema, dag/ kväll/natt och helg.

Kvalifikationer

För rollen ser vi gärna att du är utbildad skötare alternativt undersköterska eller innehar annan lämplig utbildning. Även du som är student inom lämpligt yrke är välkommen med din ansökan. Meriterande är om du tidigare har arbetat inom psykiatri i form av tidigare anställning eller praktik. Vi ser gärna att du kan arbeta hela sommaren och är flexibel gällande arbetstider. Som person är du serviceinriktad, lugn och lyhörd. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift.

När du inkommer med din ansökan ska du bifoga betyg samt diplom/examensbevis.
Utdrag ur belastningsregister sker inför inbjudan om anställning.

Varmt välkommen med din ansökan,
Urval och tillsättning kan komma att ske löpande, ansök redan idag!


Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-02-28
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Mattias Lindgren
Enhetschef
Telefon: 073-2742323

Erik Sandin
Samordnare
Telefon: +4660145488

Mats Bengtsson
Kommunal Västernorrland
Telefon: +4660181092

Annika Söderberg
Kommunal Västernorrland
Telefon: 073 270 95 52
Mobiltelefon: 073 270 95 52