Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Undersköterska till Ögonmottagningen, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Länsverksamhet Ögon bedriver specialiserad ögonsjukvård för länets invånare. Vårt uppdrag är att utreda, behandla och operera sjukdomar i och kring ögat. Verksamheten har ingen egen vårdavdelning utan bygger i princip helt på mottagningsbaserat arbete. Vi är ungefär 80 medarbetare där flera yrkeskategorier arbetar nära tillsammans med patienten i centrum. Årligen genomförs cirka 40000 mottagningsbesök och 4000 operationer.

Ögonmottagningen Sundsvall-Härnösand har cirka 40 medarbetare. Våra mottagningslokaler är ljusa och fräscha med tre egna operationssalar på samma plan.

Nu söker vi en undersköterska som vill ingå i vårt team och vara med oss i den fortsatta utvecklingen av vår verksamhet.
Tjänsten avser vikariatsanställning under 12 månader med möjlighet till förlängning.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska är du en viktig del av verksamheten och du får ett varierande arbete i nära samarbete med läkare, ögonsjuksköterskor, sjuksköterskor och andra medarbetare. Du kommer att förbereda patienterna genom att tex mäta tryck, kontrollera synskärpan och diverse andra mätningar i olika maskiner inför läkar- och sjuksköterskemottagningar. I arbetet ingår även sedvanliga undersköterskeuppgifter såsom iordningsställande av lokaler samt skötsel och beställning av material.

Kvalifikationer

Vi söker dig är utbildad undersköterska. Du behärskar det svenska språket i såväl tal som skrift. Tidigare erfarenhet av mottagningsarbete är meriterande. Då vi har en stor maskinpark ser vi att du ett tekniskt intresse och har förmåga att lätt lära dig hantera ny maskinutrustning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, vi söker dig som har eget engagemang och som är flexibel och ansvarstagande. Du trivs i samarbetet med andra och visar ett gott bemötande mot både patienter och kollegor.

Välkommen med din ansökan!

När du inkommer med din ansökan vill vi att du bifogar dina betyg samt examensbevis/diplom.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-01-30
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Annica Blomqvist
Enhetschef
Telefon: 072-2114984

Agnetha Selahn
Kommunal Västernorrland
Telefon: 073- 373 33 56