Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Tandhygienist till Folktandvården Nacksta/Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

På Folktandvården Nacksta är vi 16 medarbetare fördelat på 4 tandläkare, 1 tandhygienist och 10 tandsköterskor samt administratör. Folktandvården Nacksta ligger i utkanten av Sundsvall och det är goda bussförbindelser till kliniken. Arbetsplatsen präglas av gott samarbete på och mellan klinikerna i verksamhetsområdet, i ett positivt och inspirerande arbetsklimat. Våra arbetslag har stor bredd med mångårig erfarenhet och kunskap. Är ni ett par eller goda vänner så finns stora möjligheter för er båda att få arbete i vårt verksamhetsområde.

Nu söker vi en tandhygienist till oss på Folktandvården Nacksta.

Arbetsuppgifter

Folktandvården bedriver modern och hälsoinriktad tandvård. Som tandhygienist hos oss får du ett varierande arbete med både barn och vuxna patienter. Teamtandvård bedrivs delvis på klinikerna vilket ger dig en möjlighet till nära samarbete med tandläkare, tandsköterskor och tandhygienister. Arbetsplatsen har ett utvecklat introduktionsprogram för att du redan från första dag ska känna dig omhändertagen och som en i laget.

Vi är en klinik med mycket bra sammanhållning där all hjälps åt oavsett yrkesroll. Hos oss finns goda möjligheter för vidareutveckling i form av internutbildningar. Vi erbjuder dig friskvårdsbidrag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad tandhygienist. För att lyckas i denna roll behöver du ha goda kunskaper i det svenska språket samt några års erfarenhet från yrket. Dina personliga kompetenser och egenskaper är viktiga för oss, vi ser att du har en god samarbetsförmåga genom att du värdesätter god service och är lyhörd och tillmötesgående i ditt bemötande. Du är trygg och stabil som person med god självinsikt. För att trivas i rollen ser vi att du har ett strukturerat arbetssätt. Vi välkomnar dig som inte räds av att ta egna initiativ i arbetet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-02-03
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Ingela Wahlén-Nordlund
Enhetschef
Telefon: +46 70 354 38 64

Marie Englund-Lindberg
SRAT
Telefon: +4660149870
Mobiltelefon: 070-191 70 92