Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Undersköterska, sommarvikariat, Hematologavdelning 2, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Söder har ett sjukhus och åtta regiondrivna hälsocentraler. I området finns sex privata vårdcentraler samt fyra kommuner. Närsjukvårdsområde Söder har cirka 900 medarbetare och sex verksamhetschefer.

Hematologen tillhör länsverksamhet medicin, hos oss arbetar undersköterskor, sjuksköterskor, läkare, paramedicinare, lokalvårdare. Nu söker Hematologen i Sundsvall vikarierande undersköterska inför sommaren.

Arbetsuppgifter

Att vara undersköterska hos oss på Hematologen, avdelning 2, är ett varierande arbete där patienten står i fokus. Några av de arbetsuppgifter som ingår i tjänsten är omvårdnad på flera olika nivåer då vi har stor variation på klientelet. Vi fokuserar på rehabilitering och mobilisering och har ett nära samarbete med fysioterapeut, arbetsterapeut och dietist. Utöver allmän omvårdnad är det mycket fokus på provtagningar, sårvård, infektionsbekämpning med mera.

Som undersköterska arbetar du nära din sjuksköterska men är även med och assisterar våra läkare vid flera typer av undersökningar så som benmärgs- och lumpalpunktioner. Våra hematologiska patienter kräver täta kontroller och det är viktigt att vara uppmärksam på förändringar i mun, hud, kosthållning med mera. Mycket fokus ligger på bland annat nutrition och aktivitet eftersom att det är en viktig del i infektionsvård och cancerbehandling. Vi har både planerade inläggningar för behandling men tar även emot akuta patienter dygnet runt, då både från hemmet och via akutmottagning.

På Hematologen eftersträvar vi en patientfokuserad vård och utgår från teamarbete där alla, inklusive patienten, har en viktig roll. Arbetet innefattar nattjänstgöring.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Meriterande är fördjupning inom sjukvård. För oss är dina personliga egenskaper viktiga och att du som person trivs med att ta egna initiativ i ditt arbete. Vi ser också att du har god anpassningsförmåga och genom gott omdöme kan göra korrekta prioriteringar. På vår avdelning är samarbete en viktig komponent, vi ser därför att det är en förutsättning att du arbetar bra tillsammans med kollegor och bidrar till god stämning i arbetsgruppen.

Låter detta intressant?
Varmt välkommen med din ansökan!

Till ansökan ber vi dig bifoga betyg samt examensbevis/diplom.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-02-28
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Mirjam Lager-Sirviö
Enhetschef
Telefon: +4660145180

Henriette Eriksson
Kommunal Västernorrland
Telefon: 010-442 97 61