Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Restaurangbiträde extra till Café Ett

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

Café Ett ligger på bottenplan på Sollefteå sjukhus. Vi erbjuder måltider under lunch, säljer fika och kioskvaror samt erbjuder konferensfika via catering. Våra öppettider är måndag-fredag 08.00-16.00, lördag-söndag har vi stängt.

Nu söker vi restaurangbiträde till vår verksamhet.

Arbetsuppgifter

Som restaurangbiträde på Café Ett har du ett varierande arbete. Till rollen hör arbetsuppgifter såsom smörgåsbredning, iordningställande av salladsbuffé, kassatjänst, inköp, disk och städning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning inom hotell och restaurang eller erfarenhet från kök, restaurang, café eller livsmedelsbutik. Det är meriterande om du har vana att arbeta i kassa.
Du behöver vara serviceinriktad och flexibel, ge ett gott bemötande samt service på hög nivå till våra kunder. Att du behärskar det svenska språket i både tal och skrift.


Tjänsten är en visstidsanställning på timmar vid behov.
Varmt välkommen med din ansökan!


Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Allmän visstid

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-01-28
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Anneli Söderqvist
Enhetschef
Telefon: +4660181594
Mobiltelefon: 070-241 72 66

Tony Olsson
Kommunal Västernorrland
Telefon: +4666089526