Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Fysioterapeut/sjukgymnast till Hälsocentralen Domsjö

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.


Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Norr har ett sjukhus och sex regiondrivna hälsocentraler. I området finns en privat vårdcentral samt en kommun. Närsjukvårdsområde Norr har cirka 530 medarbetare och två verksamhetschefer.

Då en av våra medarbetare kommer att vara föräldraledig så söker vi nu en fysioterapeut/sjukgymnast till Hälsocentralen Domsjö. Anställningen är en vikariatsanställning från och med 2022-04-01 till och med 2023-08-31.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av att som primärinstans bedöma och behandla patienter främst med besvär från rörelse-/stödjeapparaten men även förebyggande folkhälsoarbete. Hjälpmedelsförskrivning är också en del av arbetet.

Gillar du ett varierande arbetssätt där din kompetens tillvaratas är detta ett jobb för dig!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut /sjukgymnast. Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt. Tidigare erfarenheter inom primärvård är meriterande liksom kunskap om vår datajournal System Cross. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval vilket innebär att anställningsintervjuer kan bli aktuellt innan ansökningstiden har gått ut.

Är du intresserad är du hjärtligt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-02-04
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Anne Hannus Holmberg
Hälsocentralschef
Telefon: 076-1423238

Terese Edström
Fysioterapeuterna