Kock till Kök Ett, Sollefteå

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Regionledningsförvaltningen har tre huvudsakliga uppdrag:
- Att utifrån lagstiftning och regelverk styra och stödja verksamheterna.
- Att erbjuda stöd och service till verksamheternas processer och utveckling.
- Att ge stöd och kvalitativa underlag till den politiska förtroendemannaorganisationen och regionledningen.

Kök och restauranger ansvarar för måltidsservice inom Region Västernorrland. Vi har kök och restaurangverksamhet både i egen och i extern regi. På sjukhusen i Sollefteå och Sundsvall har vi våra produktionskök. I Sollefteå bedriver vi verksamhet i samarbete med kommunen där vi ingår i en gemensam nämnd.

I vårt kök i Sollefteå är vi 12 medarbetare som varje dag tillagar cirka 550 portioner per dag till patienter och personal på Sollefteå sjukhus samt till delar av Sollefteå kommuns äldreomsorg, här ingår även matlådor till hemmaboende. Vi ansvarar också för verksamhet och personal i två mottagningskök i Vallänge servicehus i Undrom och Solgårdens servicehus i centrala Sollefteå.

Till Kök Ett söker vi nu en kvalitetsmedveten kock för tillsvidareanställning!

Arbetsuppgifter

Som kock kommer du att ansvara för tillagning av frukost, lunch och middag till patienter inom Region Västernorrland och Sollefteå kommun. Vi söker en kock som har erfarenhet av storkök och tillagning av specialkost. Alla kockar har ett ansvar att följa lagstiftning, egenkontrollprogrammet Haccp och livsmedelsverkets rekommendationer.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde under augusti eller enligt överenskommelse.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har storköks-eller kockutbildning eller motsvarande förvärvad erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du som söker har fyllt 18 år och har körkort. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt datorvana.

Dina personliga kompetenser är viktiga och vi vill att du är mån om att hålla hög kvalité, tar initiativ och utför ditt arbete med engagemang och noggrannhet. Självklart är du matintresserad och trivs med att arbeta i grupp. Arbetet innebär bitvis högt tempo där det krävs att du är strukturerad och flexibel.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen in med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-05-31
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Ann-Sofie Häreskog
Enhetschef
Telefon: 070-5537262

Anders (Per) Borgelin
Kommunal Västernorrland
Telefon: 010-442 67 61


Tillbaka till toppen