ST-läkare till Intermedicin, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Norr har ett sjukhus och sex regiondrivna hälsocentraler. I området finns en privat vårdcentral samt en kommun. Närsjukvårdsområde Norr har cirka 530 medarbetare och två verksamhetschefer.

Medicin/geriatrik/akuten Örnsköldsvik ingår närsjukvårdsområde norr.
På kliniken tjänstgör ett 30-tal läkare. Vid vår enhet har vi en fin gemenskap, positiv anda och god arbetsmiljö. Kliniken bedriver verksamhet inom flera subspecialiteter (kardiologi, hematologi, gastroenterologi, endokrinologi, nefrologi ,reumatologi , neurologi och geriatrik). Nu söker vi ST-läkare med inriktning internmedicin med möjlighet till profilering av blocket mot en framtida dubbelspecialisering. Tjänsterna avser tillsvidareanställningar på heltid med tillträde enligt överenskommelse, med placering i Örnsköldsvik.

Arbetsuppgifter

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är patientansvar med ansvar för medicinsk utredning, bedömning och behandling av patienter. I rollen ingår också administrativt arbete. Du deltar i jourlinjen och du arbetar i team med läkarkollegor samt andra professioner. Du tjänstgör även på avdelningen och deltar också i klinikens mottagningsverksamhet.

Det finns goda möjligheter till stöd och kompetensutveckling med erfarna kollegor. Man förväntas delta i undervisning och handledning av läkarstudenter samt mindre erfarna kollegor.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad läkare. Erfarenhet av forskning eller undervisning är meriterande. Goda kunskaper i det svenska språket är ett krav för tjänsten. B-körkort erfordras.

Du som söker har en personlig mognad där du är trygg, stabil och har självinsikt. Du skiljer på det personliga och det professionella. Du är kvalitetsmedveten och lägger stor vikt vid att leva upp till mål och kvalitetsstandard. Vidare har du en god samarbetsförmåga och främjar god teamsamverkan. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-05-29
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Monica Henriksson
Enhetschef
Telefon: +4666089278

Andreas Koro
Sveriges Läkarförbund
Telefon: +466057531

Gustaf Berg
Studierektor


Tillbaka till toppen