Vaktmästare till sommarvikariat på Kostenheten, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

Kök och restauranger ansvarar för måltidsservice till patienter och besökare. I vårt kök i Sundsvall är vi 24 medarbetare som varje dag förser cirka 500 patienter med frukost, lunch och middag.

Vi söker nu en sommarvikarie till oss på Kostenheten i Sundsvall. Sommarvikariatet är på heltid och sträcker sig mellan vecka 24-32, men perioden kan komma att variera något.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består i huvudsak av brickdukning, utskrifter till brickdukningen samt planering.
Arbetstiden är förlagd till dagtid samt helger.

Kvalifikationer

Du som söker har kompetens inom livsmedelshygien. Har du erfarenhet av liknande verksamhet och arbetsuppgifter ser vi detta som meriterande för tjänsten. Du behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift. B-körkort erfordras.

Vi ser även att du har lätt för att samarbeta, är flexibel och självgående samt har god ansvarskänsla. Du är stabil och förblir lugn och kontrollerad även i stressituationer. Du har ett gott bemötande och sätter kunden i centrum. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-05-29
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Christina Sandberg
Enhetschef
Telefon: +46702419990

Henriette Eriksson
Kommunal Västernorrland
Telefon: 010-442 97 61


Tillbaka till toppen