Receptionist till Centralreceptionen, Sundsvalls sjukhus

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Regionledningsförvaltningen har tre huvudsakliga uppdrag:
- Att utifrån lagstiftning och regelverk styra och stödja verksamheterna.
- Att erbjuda stöd och service till verksamheternas processer och utveckling.
- Att ge stöd och kvalitativa underlag till den politiska förtroendemannaorganisationen och regionledningen.

Verksamhet Ekonomi och Inköp består av cirka 100 medarbetare och aktuell tjänst hör till Ekonomiserviceenheten.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en receptionist med redovisningsvana. Tjänsten innebär administrativt arbete i receptionen med kassahantering, besöksregistreringar, efterfaktureringar och övrigt dagliga administrativa arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har treårig gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot Administrativ service eller Ekonomi. Du har erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter eller redovisningsadministration, gärna i offentlig förvaltning. Du är van att informera muntligt och skriftligt och har goda kunskaper i svenska och engelska, övriga språkkunskaper är meriterande . Du bör ha goda allmänna datorkunskaper och kunskaper i SYSteam Cross, Raindance är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och till denna roll söker vi dig med utpräglad servicekänsla och gott bemötande. Du är noggrann och strukturerad samtidigt som du kan vara flexibel och har förmåga att prestera när flera olika saker sker samtidigt.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut. Provanställning kan komma att bli aktuellt.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-05-29
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Christel Westling
Enhetschef
Telefon: 072-3290550

Ylva Byström
Vision
Telefon: 0611-84332


Tillbaka till toppen