Projektledare Nära vård, Örnsköldsvik, Närsjukvårdsområde Norr

Arbetsplatsbeskrivning

I arbetet med framtidens hälso- och sjukvård behövs en projektledare som kan leda arbetet med utveckling av Nära vård i Örnsköldsvik. Vi söker dig som vill vara med och utveckla nära vård inom hälso- och sjukvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka

Är du intresserad av ett roligt och utvecklande arbete tillsammans med oss?

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Norr har ett sjukhus och sex regiondrivna hälsocentraler. I området finns en privat vårdcentral samt en kommun. Närsjukvårdsområde Norr har cirka 530 medarbetare och två verksamhetschefer.

Vi söker nu en projektledare till närsjukvårdsområde Norr. Anställningen avser en projektanställningen på heltid under 18 månader, med möjlighet till förlängning. Tillträde enligt överenskommelse med placeringsort Örnsköldsvik.

Arbetsuppgifter

Ditt uppdrag blir att driva projekt för att utveckla den nära vården för invånarna i nära samarbete med chefer och medarbetare.

Kvalifikationer

Vi söker dig med högskoleutbildning, gärna inom hälso- och sjukvård, med erfarenhet av att leda förändrings- och förbättringsarbete. Du är flexibel, förändringsbenägen, drivande, noggrann, kvalitetsmedveten och ansvarskännande. Du kan arbeta självständigt och samarbeta med andra professioner. Körkort B är ett krav för tjänsten.

Vi värderar högt att du tillför arbetsglädje och har ett positivt förhållningssätt till verksamhetsutveckling och förbättringsarbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval, vilket innebär att vi kan komma att kalla till intervjuer innan ansökningstiden har gått ut, så ansök redan idag!

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Projektanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-05-25
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Anna-Lena Lundberg
Områdesdirektör
Telefon: +46702588200

Victoria Asplund
Vårdförbundet
Telefon: 073-2710282

Andreas Koro
SACO
Telefon: 070-267 88 72


Tillbaka till toppen