Sjuksköterska till Ortopedi/Avdelning 15, Sollefteå

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du arbeta på en trevlig arbetsplats och bo på ett fantastiskt ställe med närhet till allt? Då kan Sollefteå sjukhus vara rätt för dig.

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Till Ortopedavdelning 15 söker vi nu tre sjuksköterskor. Avdelning 15 är enheten för planerad ortopedi och här vårdas patienter som skall opereras med höft-knä-och axelproteser. Ingen akut verksamhet bedrivs på avdelningen som är öppen söndag kväll till fredag eftermiddag. Vi som arbetar här är ca 25 medarbetare, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinsk sekreterare och operationskoordinatorer i nära samarbete med fysioterapeuter, arbetsterapeuter och ortopedläkare.

Arbetsuppgifter

I rollen som sjuksköterska vid avdelning 15 arbetar du med omhändertagande av verksamhetens patienter.

Vad kan vi erbjuda dig?
-På avdelningen arbetar vi med individuella scheman där varje medarbetare lägger in sina önskemål i ca 8 veckors perioder.
-Vi tillämpar kompetenstrappa som ger löneutvecklingsmöjligheter samt individanpassad inskolning.
-Möjlighet till Friskvård.
-Vi kan erbjuda dig med studielån möjlighet till hjälp med avbetalningen, detta berättar vi gärna mer om när vi ses för intervju.

Vårt mål är att alltid utgå från patientens behov och vi strävar efter ett patientnära teamarbete där arbetsuppgifterna är integrerade och medarbetarna kompletterar varandra.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Vi ser att både du som är erfaren sjuksköterska och du som är ny i din yrkesroll kan bidra till vår verksamhet med en positiv inställning och engagemang.

Som person är du trygg, stabil och har självinsikt, du skiljer på det personliga och professionella samt förhåller dig på ett sätt som är anpassat till situationen. I ditt arbete är du initiativtagande och trivs i samarbetet med andra. Du trivs med att planera och organisera ditt arbete så det drivs på ett effektivt sätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Gå gärna in på länken så får du se hur det kan vara att arbeta på Sollefteå sjukhus.
https://www.rvn.se/sv/jobb-och-utbildning/att-jobba-pa-region-vasternorrland/medarbetare-berattar/medarbetare-i-solleftea-berattar/


Vi tillämpar löpande urval i denna rekrytering vilket innebär att anställningsintervjuer kan bli aktuellt innan ansökningstiden har gått ut.

Varmt välkommen med din ansökan!


Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-10-30
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Ing-Britt Pålsson
Enhetschef
Telefon: 0620-192 69

Kristina Sawander
Vårdförbundet
Telefon: +4662019215


Tillbaka till toppen