Skötare till avdelning 51, Länsverksamhet Psykiatri, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård psykiatri och habilitering samordnar länssjukvården för vuxenpsykiatri, barn- och ungdomspsykiatri samt habilitering i Region Västernorrland. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik, och vid ett antal mottagningar som är förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 700 anställda.

Avdelning 51 är en psykiatrisk intensivvårdsavdelning (PIVA). Du kommer att möta en seriös och positiv arbetsgrupp som ser människan bakom sjukdomen och där ledorden är engagemang, trygghet, empati, respekt och lyhördhet. Vid avdelningen vårdas främst personer enligt lagen om sluten psykiatrisk tvångsvård (LPT).

Nu söker vi skötare till vår verksamhet i Sundsvall för 3 månaders vikariatsanställning med tillträde snarast enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Som skötare hos oss på avdelning 51 kommer du att arbeta med omhändertagande och omvårdnad av akut psykiskt sjuka personer. Det är därför viktigt att du har ett lågaffektivt bemötande. Du kommer att vara delaktig i provtagningar och andra undersökningar samt även delta vid ronder och vårdplaneringar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad skötare eller undersköterska med psykiatrisk inriktning med minst 1 års erfarenhet av arbete med psykiatrisk vård. Har du erfarenhet av PIVA-vård ses det som meriterande för vikariatet. Du som söker kommunicerar väl på svenska i såväl tal som skrift, flerspråkighet är meriterande.

För oss är dina personliga egenskaper viktiga. För att trivas i denna roll ser vi att du är en lugn och stabil person med förmåga att agera kontrollerat och samlat i stressituationer. Du uttrycker ett positiv attityd i ditt arbete och handlar i enlighet med, av verksamheten, fattade beslut. Du trivs i samarbetet med andra och bidrar till en god stämning i arbetsgruppen.

Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!

Vid eventuellt erbjudande om anställning kommer utdrag ur Polisens belastningsregister att efterfrågas.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-06-26
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Theresa Nordström
Enhetschef
Telefon: 073-2753358

Erik Sandin
Kommunal Västernorrland
Telefon: 010-442 67 61


Tillbaka till toppen