Fysioterapeut/Sjukgymnast till Fysioterapin, Sollefteå

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Väster har ett sjukhus, fem regiondrivna hälsocentraler samt Livsstilsmedicin Österåsen. I området finns de två kommunerna Sollefteå och Kramfors. Väster har cirka 300 medarbetare och tre verksamhetschefer.

Fysioterapin i Sollefteå ingår i kliniken Geriatrik, Neurologi och Rehabilitering. I fysioterapins uppdrag ingår arbete på vårdavdelningar, dagrehabilitering samt mottagningsverksamhet enskilt och i grupp. Vi har också ett nystartat team för strokerehabilitering i hemmet.
Vår arbetsgrupp består av 23 medarbetare och hos oss finns tjänster för sex arbetsterapeuter, åtta fysioterapeuter/sjukgymnaster, tre kuratorer, två logopeder, två dietister samt två rehabassistenter.

Nu söker vi en fysioterapeut/sjukgymnast till vår enhet för en tillsvidareanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Som fysioterapeut/sjukgymnast tillhör du vår arbetsgrupp, med möjlighet till varierande placering på dagrehab och medicinavdelning med bland annat med inriktning mot stroke. Arbete i strokehemrehabteam kan periodvis också ingå i arbetsuppgifterna. På dagrehab träffar vi patienter med tyngdvikten på neurologiska sjukdomar och tillstånd men även andra diagnoser förekommer. I teamet ingår fysioterapeut, arbetsterapeut, logoped och kurator. Teammöten med genomgång av patienter sker på regelbunden basis tillsammans med läkare.

På vår enhet kommer du att ha flera erfarna kollegor att diskutera med och vi erbjuder goda möjligheter till fortbildning inom relevanta områden för ditt uppdrag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut /sjukgymnast. Har du erfarenhet av datajournalsystemet NCS cross ser vi det som meriterande för tjänsten. Du behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift. B-körkort erfordras. Du har ett gott bemötande och en personlig mognad, du arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Du uttrycker en positiv attityd till arbetet, verksamheten och/ eller organisationen och handlar i enlighet med fattade beslut, verksamhetsplan, mål, policyer och riktlinjer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-07-10
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Camilla Holgersson
Verksamhetschef
Telefon: +4662019332

Annefrid Åberg
Fysioterapeuterna
Telefon: 0620-193 35


Tillbaka till toppen