Vikarierande läkare till akutmottagningen, Sollefteå

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du ha ett varierande arbete med möjlighet till att bredda din kompetens. Vi kan erbjuda ett vikariat med möjlighet att handlägga både medicin-, kirurgi- och ortopedpatienter på akutmottagning. Vi söker dig som är legitimerad läkare med erfarenhet av ovanstående specialiteter eller specialistläkare inom medicin, kirurgi, ortopedi eller Akutsjukvård.

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Väster har kommunerna Kramfors och Sollefteå som upptagningsområde och är tillsammans med närsjukvårdsområde norr och söder regionens organisation för att ge den vård som invånarna behöver ofta.

Närsjukvårdsområde Väster har i uppdrag att ge patienterna vård i en sammanhållen vårdkedja som innefattar en väl utvecklad och fördjupad samverkan med länssjukvård, övriga sjukhusspecialiteter och kommuner inom det geografiska området.

Närsjukvårdsområde Väster har ca 300 medarbetare och 4 verksamhetschefer.

På akutmottagningen ingår du i teamet med sjuksköterskor, undersköterskor, läkare, arbetsterapeuter, sjukgymnaster och andra professioner kopplade till det akuta omhändertagandet. Som läkare är Du en av två primärjourer som tjänstgör på akuten.

Vi söker nu legitimerade läkare till akutmottagningen i Sollefteå. Tjänsterna avser vikariat 6 månader med möjlighet till förlängning. Tillträde enligt överenskommelse. Vi erbjuder vikariat på heltid eller med lägre sysselsättningsgrad utifrån överenskommelse.

Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. I Sollefteå finns ett stort utbud med fritidsaktivitet. Vi kan erbjuda allt från skidåkning vintertid till flottfärder på vackra Ångermanälven sommartid.


Arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår handläggning av akuta patienter på akutmottagning. Arbete i primärjourslinje både dagtid- och jourtid. Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete med fokus på ett bra bemötande av patienter. I rollen som läkare på akuten ger vi möjlighet till självständig handläggning med bakjoursstöd på distans. Vi erbjuder ett varierande arbete med möjlighet till att bredda din kompetens. Det finns goda utvecklingsmöjligheter och vi erbjuder tjänstgöring med möjlighet att vara delaktig i utveckling av verksamheten.

Vikariatet infattar jourtjänstgöring och vi är flexibla i upplägget av jobbet beroende på Din erfarenhet och Dina intressen. Tjänstgöringsgraden kan variera beroende på Dina förutsättningar att arbeta hos oss. Kan anpassas till antingen periodvis tjänstgöring alternativt heltidstjänstgöring.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare med erfarenhet av medicin, kirurgi, ortopedi och- eller akutsjukvård. Du har goda kunskaper i det svenska och engelska språket i tal och skift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga kompetenser, vi söker dig som är en trygg och stabil individ, som har en förmåga att göra korrekta avvägningar och prioriteringar. Du arbetar flexibelt och har lätt för att anpassa dig till förändrade omständigheter. Det är viktigt för oss att du har en god samarbetsförmåga och ser till teamsamverkan. Vidare besitter du en pedagogisk insikt där du har god förståelse för hur andra tar till sig kunskap och människors olika förutsättningar, samt anpassar sättet att förmedla ditt budskap efter mottagaren.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-07-10
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Camilla Holgersson
Verksamhetschef
Telefon: +4662019332

Michael Zart
SACO


Tillbaka till toppen