Undersköterska till Medicincentrums Akutpool, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Norr har ett sjukhus och sex regiondrivna hälsocentraler. I området finns en privat vårdcentral samt en kommun. Närsjukvårdsområde Norr har cirka 530 medarbetare och två verksamhetschefer.

Arbetsuppgifter

I akutpoolen jobbar undersköterskor på tre olika Medicinavdelningar. Du blir bokad för att täcka frånvaro på respektive enhet. I akutpoolen är det 12 anställda som alla jobbar på alla enheter, men har en hemavdelning och är man inte bokad en dag är det på hemavdelningen man arbetar. I jobbet ingår att utföra sedvanliga undersköterskeuppgifter med inriktning mot medicinsk vård såsom omvårdnad, medicinska kontroller te x blodtryck, blodprovstagning, sitta vak över patienter. Vi jobbar med god patientomvårdad på våra avdelningar, där ingår tex att man gör riskbedömningar och sätter in rätt åtgärder för att hålla en god patientsäkerhet. Som undersköterska har du en viktig roll i att lyssna på patienterna och hjälpa dem utifrån deras behov. Du kommer att jobba i team med sjuksköterskor, läkare, fysioterapeuter och arbetsterapeuter. Hos oss är det mycket viktigt med god kommunikation inom arbetslaget.

Samtliga Medicinavdelningar i Örnsköldsvik tillhör Närasjukvårdsområde Norra.

Medicinavdelning 1 har inriktning mot akutsjukvård och kardiologi.
Medicinavdelning 2 har inriktning mot hematologi och njurmedicin.
Medicinavdelning 3 har inriktning mot stroke- och rehabilitering.

Hemavdelning om man inte är bokad är Medicin Avdelning 2.

Anställningen är ett vikarat under 1 år och innebär både dag/kväll/natt samt helgsarbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Det är meriterande om du tidigare har bred sjukvårdserfarenhet, gärna minst 1 år, samt har språkkunskaper även i andra språk.

För att lyckas i rollen och trivas hos oss är det viktigt att du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till nya omständigheter och situationer. Du har en positiv attityd i arbetet och agerar efter fattade beslut och rutiner. Det är även viktigt att du är strukturerad och noggrann i ditt arbete.

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-08-15
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Maria Lundin
Enhetschef
Telefon: 076-1372246

Tony Olsson
Kommunal Västernorrland
Telefon: 010-442 67 61


Tillbaka till toppen