Administratör till Ögonmottagning, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Länsverksamhet Ögon bedriver specialiserad ögonsjukvård för länets invånare. Vårt uppdrag är att utreda, behandla och operera sjukdomar i och kring ögat. Verksamheten har ingen egen vårdavdelning utan bygger i princip helt på mottagningsbaserat arbete. Vi är ungefär 80 medarbetare där flera yrkeskategorier arbetar nära tillsammans med patienten i centrum. Årligen genomförs cirka 40000 mottagningsbesök och 4000 operationer.

Ögonmottagningen Sundsvall-Härnösand har cirka 40 medarbetare. Våra mottagningslokaler är ljusa och fräscha med tre egna operationssalar på samma plan.

Vi söker nu en administratör till Ögonmottagningen i Sundsvall. Tjänsten avser ett vikariat på heltid under perioden 2022-11-01 tom 2023-05-01, med möjlighet till förlängning.

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår det att bemanna Resursen, vilket är vår funktion att serva mottagningen med bland annat bokning av snabba tider, svara på vissa 1177 ärenden samt viss telefonkontakt med patienter och vårdenheter. Arbetet innefattar också administrativa uppgifter i resursen samt bokning av patienter. Tjänsten kommer vara uppdelad så att ca 60% av arbetstiden fördelas på arbete med bokningar till mottagningen samt 40% av arbetstiden innebär arbete i Resursen.

Hos oss arbetar du dagtidsarbete mån-fre i ett härligt gäng.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst godkänd gymnasieutbildning med inriktning på administration eller annan likvärdig yrkesutbildning inom administration. Vi ser gärna att du har tidigare arbetslivserfarenhet från att arbeta administrativt eller inom sjukvården. Vi ser det som meriterande om du har god data- och telefonvana samt erfarenhet av systemcross, teleQ och 1177. Du behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift.

Som person är du serviceinriktad och har en god samarbetsförmåga. Du är självgående och strukturerar i ditt arbete där du driver det egna arbetet framåt samt planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt.

Är du den vi söker?
Varmt välkommen med din ansökan!


Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-10-09
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Linda Lindholm
Vision
Telefon: +4660182263

Annica Blomqvist
Enhetschef
Telefon: 072-2114984


Tillbaka till toppen