Undersköterska till Intensivvårdsavdelningen, Sollefteå

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Intensivvårdsavdelningen i Sollefteå är en del av länsverksamhet Operation och intensivvård där ca 40 medarbetare jobbar på intensivvårdsavdelningen och uppvaket i Sollefteå. På vår arbetsplats arbetar anestesiläkare, IVA-sjuksköterskor, sjuksköterskor och undersköterskor tillsammans i vården runt patienten.

Nu söker vi en undersköterska för vikariat till Intensivvårdsavdelningen i Sollefteå. Vikariatet löper till och med 2023-04-30 med möjlighet till förlängning. Tillträde 2022-11-01 eller enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Arbetet som undersköterska vid intensivvårdsavdelningen innebär omvårdnad av olika patientgrupper samt sedvanliga undersköteskeuppgifter, till exempel provtagning, EKG samt assistera narkosläkare vid behov.

Om du vill ha ett omväxlande utvecklande och roligt arbete på en avdelning med engagerad och positiv personal så hoppas vi att du kommer till oss. Vi erbjuder ett varierande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Intensivvårdsavdelningen är en arbetsplats som av många beskrivs som en arbetsplats med en familjär känsla. Kommer du som ny kollega får du en individanpassad inskolning med erfaren kollega. Vi har önskeschema och arbetet innebär 3-skift.

Kvalifikationer

Du som söker har fullgjord undersköterskeutbildning. Har du tidigare erfarenhet från avdelningsjobb, gärna akutsjukvård, så ses detta som meriterande. Du har goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift.

Dina personliga kompetenser är viktiga för oss och för att trivas i rollen tror vi att du har god självinsikt, är flexibel och har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter. Du är lugn, stabil och förstår det viktiga i att fokusera på rätt saker samtidigt som du uppskattar ett gott samarbete och har en positiv inställning.

Välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-10-16
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Beatrice Lundberg
Enhetschef
Telefon: 073-0857426

Marie Sohlin
Kommunal Västernorrland
Telefon: 010-442 67 61


Tillbaka till toppen