Sjuksköterska till Akutmottagningen, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Norr har ett sjukhus och sex regiondrivna hälsocentraler. I området finns en privat vårdcentral samt en kommun. Närsjukvårdsområde Norr har cirka 530 medarbetare och två verksamhetschefer.

På Akutmottagningen i Örnsköldsvik är vi cirka 55 anställda, fördelat på 35 sjuksköterskor och 20 undersköterskor.

Nu söker vi en sjuksköterska för tillsvidareanställning till Akutmottagningen, med tillsättning 2022-12-01 eller enligt överenskommelse!
Tjänsten är en resursanställning med tillfällig placering på Akutmottagningen.

Arbetsuppgifter

Att arbeta som sjuksköterska på Akutmottagningen innebär ett omväxlande arbete i och med att du möter och vårdar patienter i alla åldrar och med ett brett spektrum av diagnoser. Här träffar vi alla patienter innan alternativ behandling utförs på annan enhet och vi har ett bra och nära samarbete med övriga enheter inom specialistvården. I rollen ingår att prioritera och fördela arbetsuppgifter inom teamet, läkemedelshantering, omvårdnad, bedömning och prioritering av patienter, att utföra undersökningar och behandlingar samt assistera läkaren vid behandlingar, undersökningar och provtagningar. I rollen ingår även att rådgöra och guida patienter gällande egenvård med mera. Samarbete är viktigt för oss i och med att vi arbetar teambaserat och att vi kontinuerligt samarbetar med övriga enheter.

När du börjar hos oss får du en väl utarbetad introduktion. Vi erbjuder goda möjligheter till kompetensutveckling men även tillgång till interna och externa utbildningar. För att säkerställa och befästa kunskaper genomför vi även återkommande repetition av genomförda utbildningar. Traumasimuleringar bedrivs regelbundet. Vi har individuell lönesättning, individuella scheman och vi har även kompetenstrappa för att säkra, behålla och utveckla våra kompetenser i syfte att nå uppsatta mål och ge patienten en säker vård och ett gott bemötande.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vidareutbildning inom akutsjukvård eller erfarenhet av akutsjukvård är meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga kompetenser. Du är trygg och stabil och din samarbetsförmåga med kollegor och patienter är avgörande för hur du ska trivas och kunna arbeta i rollen. Vidare har du har en positiv inställning och kan tänka om vid oförutsedda situationer. Du har en god strukturell förmåga och tar ansvar för din uppgift, du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-10-13
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Malin Sjödin
Enhetschef
Telefon: +4666089531

Jenny Näsström
Vårdförbundet
Telefon: +4666089136


Tillbaka till toppen