Läkarassistenter sommarvikariat 2023, Region Västernorrland

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inför sommaren 2023 söker vi läkarassistenter för sommarvikariat till olika verksamheter inom Region Västernorrland.

Detta är en bra möjlighet för dig som vill växa och utvecklas i din läkarroll, vi erbjuder en bra arbetsmiljö med kompetenta och positiva kollegor inom olika yrkeskategorier med gedigen kunskap och erfarenhet.

Arbetsuppgifter

Tjänsten som läkarassistent är avsedd att vara en utbildningstjänst, som assistent får du inte utföra något självständigt läkararbete, utan allt sker under handledning av erfararna kollegor.

Vi söker läkarassistenter till följande verksamheter i sommar:

Sollefteå:
- Hälsocentralen Sollefteå
- Medicin

Sundsvall:
- Hälsocentralen Centrum
- Hälsocentralen Granlo
- Hälsocentralen Gilleberget
- Operation/IVA
- Patologi

Örnsköldsvik
- Medicin

Kvalifikationer

Du som söker är läkarstudent som har avslutat minst termin 6 till sommaren.

I rollen kommunicerar du dagligen med kollegor samt patienter, det är därför viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och har stor förståelse för människors olikheter. Att du behärskar svenska i tal och skrift är en förutsättning för att lyckas i rollen. I rollen är det viktigt att du har stort tålamod, att du är trygg som person och i professionen har du ett patientfokuserat arbetssätt.

Vid utländsk läkarexamen skall dokument från Socialstyrelsen kunna uppvisas som styrker att du är behörig att arbeta som läkare i Sverige. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3, alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3 eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

Skicka in din ansökan idag, då vi arbetar löpande med rekryteringsarbetet.

Har du några funderingar om tjänsten vänligen kontakta våra kontaktpersoner för rekryteringen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Särskild visstid

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-11-30
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Maria Persson
HR-konsult

Jenny Christoffersson
HR-konsult


Tillbaka till toppen