Sjuksköterska till Mottagning 1 & 2, Barn-och Ungdomspsykiatrin

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård psykiatri och habilitering samordnar länssjukvården för vuxenpsykiatri, barn- och ungdomspsykiatri samt habilitering i Region Västernorrland. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik, och vid ett antal mottagningar som är förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 700 anställda.

Nu söker vi sjuksköterska för tillsvidareanställning till Mottagning 1 & Mottagning 2 i Sundsvall. På mottagningarna arbetar psykologer, kuratorer, läkare, sjuksköterskor, arbetsterapeut och medicinska sekreterare. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på Mottagning 1 & 2 arbetar du i ett litet välfungerande team med andra sjuksköterskor men ändå nära andra yrkeskategorier som läkare, psykologer, kuratorer och medicinska sekreterare. Du har patient- och föräldrakontakter både via telefon, 1177.se och självfallet med patienter som söker vård akut direkt på mottagningen. Du även i konsultationer mot andra verksamheter på sjukhuset. För närvarande ingår beredskap var 20:e vecka, detta kommer dock att fasas ut inom snar framtid.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av arbete inom psykiatri. Har du vidareutbildningen med psykiatrisk inriktning ser vi det som meriterande. Du behärskar svenska språket i såväl tal som skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga kompetenser och ser att du har ett gott bemötande, en positiv inställning och samarbetar bra med dina kollegor. Du är strukturerad då du planerar, organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt. Vi ser också att du har förmåga att göra korrekta avvägningar och kan fatta snabba beslut och agera utifrån dessa.

Är du vår nya kollega?
Varmt välkommen med din ansökan. Vi hanterar ansökningarna löpande, så vänta inte med att söka!

Vid eventuellt erbjudande om anställning kommer utdrag ur Polisens belastningsregister att begäras ut.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-12-18
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Annika Söderberg
Enhetschef
Telefon: 060 67 77 15

Rebeccah Carlström
Vårdförbundet


Tillbaka till toppen