Omvårdnadspersonal sommarvik, Rättspsykiatriska Regionkliniken, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Rättspsykiatriska regionkliniken är i dag en av landets största kliniker för vård av patienter överlämnade enligt lagen om rättspsykiatrisk vård (LRV). Vi har också uppdrag att vårda särskilt vårdkrävande patienter enligt lagen om psykiatrisk tvångsvård. Kliniken har idag 101 vårdplatser uppdelade på 8 avdelningar men står inför en expansion med ytterligare två avdelningar till år 2025.

Nu söker vi omvårdnadspersonal för sommarvikariat hos oss på Rättspsykiatriska kliniken i Sundsvall. Du erbjuds timanställning och arbetstiden förläggs enligt ett 8-veckors schema inom perioden 2023-06-01-2023-08-31.

Arbetsuppgifter

Som omvårdnadspersonal vid Rättspsykiatriska regionkliniken (RPK) är du en del av ett multiprofessionellt team som både sörjer för patientens dagliga behov av rättspsykiatrisk omvårdnad, samt planerar vårdinnehållet tillsammans med andra yrkeskategorier. Du arbetar med avdelningens dagliga verksamhet samt som en del av en hälsofrämjande miljöterapi.

RPK erbjuder en god arbetsmiljö med ett varierande arbete och möjligheter till personlig- och professionell utveckling inom området. Vi erbjuder dig ett omväxlande, självständigt och ansvarsfullt arbete där du får patientkontakt och tillfälle att träffa många nya arbetskamrater.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska/skötare eller med annan utbildning/erfarenhet av värde. Vidareutbildning inom psykiatri är meriterande samt erfarenheter av att arbeta inom psykiatri/omsorg eller andra yrken som anses bidra med relevanta erfarenheter relaterat till detta verksamhetsområde. Du har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift, övriga språkkunskaper är meriterande för vikariatet. För att lyckas i rollen behöver du vara en lugn och stabil person med god självinsikt. Du som söker arbetar bra med andra kollegor och har god kommunikativ förmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Rättspsykiatriska regionkliniken i Sundsvall tillämpar registerkontroll samt drogtest innan beslut om anställning.

Varmt välkommen med din ansökan,
Urvalsarbete och tillsättning sker löpande, så ansök redan idag!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-05-01
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Jim Nordin
Enhetschef
Telefon: 076-8680718

Mika Mikkola
Kommunal Västernorrland


Tillbaka till toppen