Tandsköterska till Folktandvården, Timrå

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Folktandvården Timrå ingår i ett större verksamhetsområde, där ett gott samarbete präglar arbetet på och mellan arbetsplatserna. Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar vår verksamhet. På Folktandvården Timrå är vi 15 medarbetare, bestående av 3 tandläkare, 2 tandhygienister och 8 tandsköterskor.

Vi söker nu en tandsköterska till Folktandvården Timrå för tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse!

Arbetsuppgifter

Som tandsköterska hos oss kommer du att arbeta i team tillsammans med tandläkare och tandhygienist. Förutom sedvanliga tandsköterskeuppgifter kan du ges möjlighet att genomföra munhälsokontroller på egna patienter. I rollen som tandsköterska ingår sterilarbete och det kan även förekomma viss mån av receptionsarbete. Du kommer till en klinik där du får ett bra stöd och handledning av kollegor. Oavsett om du har erfarenhet eller är nyutbildad så kommer du att få möjlighet att utvecklas i ditt arbete hos oss. För att hålla huvud och kropp i trim erbjuder vi dig som medarbetare hos oss friskvårdsbidrag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska med goda kunskaper i det svenska språket. För att lyckas i rollen behöver du ha lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och vara lugn och stabil även i stressade situationer. Eftersom vi arbetar i team är det även viktigt att du har en god samarbetsförmåga och att du bidrar till ett positivt klimat i gruppen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vill du vara med och bidra till vårt positiva arbetsklimat och tillhöra en trevlig arbetsplats?
Varmt välkommen med din ansökan till oss!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-04-07
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Viveca Ulander
Enhetschef
Telefon: 070-1904429

Sara Östman
Vision


Tillbaka till toppen