Vikariat vid Transportenheten i Sollefteå

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Region Västernorrland arbetar för liv och hälsa och är en av länets största arbetsgivare.

Transportverksamheten ingår i Regionledningsförvaltningen och stödjer Regionens verksamheter med bl.a. ansvar för bårhus, patienttransporter, avfallshantering, läkemedelsdistribution, transporter av sjukvårdsförnödenheter samt hjälpmedelstransporter inom Ångermanland.

Transportenheten i Sollefteå med totalt 17 medarbetare har som mål att inom sitt verksamhetsområde leverera servicetjänster med hög kundnöjdhet, tillgänglighet och tillförlitlighet. Verksamheten är till huvuddel knuten till Sollefteå sjukhus men även lastbilstransporter inom Ångermanland görs dagligen.

Transportenheten i Sollefteå söker fem vikarier under sommaren under perioden 2023-06-05 till 2023-08-31 eller enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Som vikarie vid Transportavdelningen kommer du att leverera gods, arbeta i bårhus, hantera olika typer av avfall inklusive farligt avfall, hantera läkemedel, utföra flyttar, transportera patienter och i vissa speciella fall köra lastbil mm.

Kvalifikationer

Gymnasiekompetens, datorvana samt körkort är krav. Du som söker är serviceinriktad, har god social kompetens. Meriterande är om du har C-körkort med YKB, truckkort och har vana av att arbeta med uppgifter som beskrivs ovan. God fysisk förmåga krävs då bland annat tunga lyft är en del i arbetet.

Urval och intervjuer sker löpande - så sök gärna redan idag!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-04-16
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Fredrik Torell
Enhetschef
Telefon: +4662019551

Dan Frödin
Kommunal Västernorrland
Telefon: 010-442 97 61


Tillbaka till toppen