Vaktmästare sommarvikariat Transportenheten, Sundsvalls sjukhus

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

Fastighet och services huvuduppgift är att tillhandahålla service till patienter samt personal vid regionens övriga enheter. Vi arbetar länsövergripande med allt från administration och upphandlingar till teknik och transporter.

Vid Transportavdelningen i Sundsvall arbetar cirka 50 personer. Transportavdelningen arbetar med bl.a. transporter av sjukvårdsförnödenheter, patienttransporter, avfallshantering, läkemedelsdistribution, post och godshantering, matleveranser samt transporter till Regionens verksamheter utanför sjukhuset och övriga sjukhus i länet.

Arbetsuppgifter

Som vaktmästare på transportenheten svarar du för transporter av patienter, post, gods, mat mm. inom sjukhuset och mellan externa kunder och interna kunder på hälsocentraler och tandvårdskliniker bland annat. En självklarhet vid alla leveranser och hämtningar är ett gott uppträdande och ett gott bemötande.

Arbetet är i huvudsak förlagt till dagtid men med några kvälls- och nattpass samt förekommande helger.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har avslutad gymnasieutbildning, innehar B-körkort och goda kunskaper i svenska. Du kommer att arbeta i en flexibel organisation där tempot är högt och där det ställs stora krav på självständighet och god fysik då arbetet är fysiskt krävande. HLR-utbildning, utbildningsbevis för D-truck, språkkunskaper i engelska och ytterligare språk ses om meriterade. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet inom vård eller transport.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-04-02
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Anders C M Isaksson
Enhetschef
Telefon: 060-18 12 02

Lars Kempe
Enhetschef
Telefon: 060-18 10 39

Tommy Sandin
Kommunal Västernorrland
Telefon: 010-442 97 61


Tillbaka till toppen