Tandsköterska till Folktandvården Centrum, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Centrumkliniken i Sundsvall är Folktandvården Västernorrlands största klinik med ca 35 anställda. I våra gemensamma lokaler finns även en jourklinik samt sex olika specialistkliniker. Centrumkliniken ligger centralt belägen i Sundsvall där du kan få chansen till många fina kollegor och bra handledning.

Vår kliniks storlek är en av våra styrkor, här finnas alltid någon som kan stödja vid behov. Vi har stor fokus på arbetsmiljö och jobbar aktivt för att alla ska trivas. Trots vår storlek har vi en otroligt bra sammanhållning!

Vi söker nu två tandsköterskor till vårt team, tjänsterna är tillsvidareanställningar med tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter som tandsköterska hos oss innebär sedvanliga arbetsuppgifter som att assistera tandläkare och hygienister vid behandling av patienter då vi på vår klinik jobbar med teamtandvård. Trayprep och viss administration ingår också i arbetsuppgifterna. Är du relativt ny inom professionen vill vi med tiden ge dig chansen att utvecklas inom teamtandvård.

Det finns goda möjligheter till handledning och har du behov av kompetensutveckling har vi ett bra internprogram på kliniken.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska. Har du tidigare erfarenhet inom tandvård och framförallt teamtandvård samt erfarenhet av T4, ses det som meriterande Vi ser att du som söker tjänsten behärskar det svenska språket i såväl tal som skrift. Vi ser gärna att du har vana att arbeta både i team och självständigt.

Som person är du självgående och strukturerad och planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har en positiv attityd i till ditt arbete, verksamheten och organisationen. Vidare trivs du i samarbetet med andra och bidrar till en god stämning i arbetsgruppen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Är du den vi söker?
Välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-04-04
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Britt-Marie Nilsson
Enhetschef
Telefon: +4660182550

Anna Arvidson
Vision
Telefon: 070-393 17 22


Tillbaka till toppen