Psykolog till Psykiatrisk mottagning, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård psykiatri och habilitering samordnar länssjukvården för vuxenpsykiatri, barn- och ungdomspsykiatri samt habilitering i Region Västernorrland. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik, och vid ett antal mottagningar som är förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 700 anställda.

Vuxenpsykiatriska verksamheten i Örnsköldsvik består av två mottagningar och ett mobilt specialistpsykiatriskt omvårdnadsteam. Psykiatriska verksamheten har en allmänpsykiatrisk inriktning och riktar sig till personer över 18 år som är i behov av psykiatrisk vård på specialistnivå. Verksamheten är centralt belägen i Örnsköldsvik. På våra mottagningar arbetar ett 40-tal behandlare av olika professioner och vi bedriver teampsykiatri. Du kommer få möjlighet att träffa patienter med ett brett spektrum av psykiatriska tillstånd. Vi lägger stor vikt vid bedömning/diagnostik och evidensbaserad behandling där vi kan erbjuda ett brett behandlingsutbud. Vi är HBTQ-certifierad.

Nu söker vi en legitimerad psykolog till vårt NPF-team för vikariat på heltid under perioden 2023-09-01 till 2024-08-31.

Arbetsuppgifter

Teamets huvudsakliga uppgift att utreda och behandla patienter med psykiatrisk problematik som hör till vår vårdnivå. Psykologarbetet består av utredningsarbete såsom att genomföra bedömningar och neuropsykiatriska utredningar. Även behandlingsinsatser både individuellt och i grupp är arbetsuppgifter som kan blir aktuellt för dig som psykolog i teamet. Du kommer att arbeta självständigt, men också i team bestående av andra yrkeskategorier.

Du blir en del av en arbetsplats som har en god arbetsmiljö där du får möjlighet till friskvård, utvecklingsmöjlighete och individanpassad inskolning. Tjänstens innehåll kan anpassas utifrån tillträdandes särskilda kompetens eller intresseområden utifrån verksamhetens behov.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Har du vidare specialistkompetens eller motsvarande inom området ser vi det som meriterande. Tidigare arbetslivsfarenhet inom psykiatri och/eller erfarenhet och intresse av bedömningar och neuropsykiatriskt utredningsarbete såväl som erfarenhet och intresse av psykologisk behandling av patienter med neuropsykiatriska tillstånd ser vi som meriterande för tjänsten. Du som söker behärskar det svenska och engelska språket i såväl tal som skrift.

För att trivas i denna roll ser vi att du som person är flexibel och har lätt att anpassa dig efter ändrade omständigheter. Vi tror också att du en trygg och stabil person med god självinsikt. Det är viktigt att du besitter stor empatisk förmåga genom att du kan att sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation, utan att för den delen ta över personens känslor. Som psykolog arbetar du i nära teamsamarbete varpå det är av stor vikt att du trivs i samarbetet med andra och bidrar till en god stämning i arbetsgruppen.

Vid eventuellt erbjudande om anställning kommer utdrag ur Polisens belastningsregister att begäras ut.

Varmt välkommen med din ansökan,
Urvalsarbete och intervjuer sker löpande, ansök redan idag!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-06-08
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Marie Norberg
Enhetschef
Telefon: +4666089764

Michael Edholm
Sveriges psykologförbund
Telefon: +4662019492


Tillbaka till toppen