Köksbiträde till Kostenheten Sollefteå, Vallänge

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

Kök och restauranger ansvarar för måltidsservice inom Region Västernorrland. Vi har kök och restaurangverksamhet både i egen och i extern regi. På sjukhusen i Sollefteå och Sundsvall har vi våra produktionskök. I Sollefteå bedriver vi verksamhet i samarbete med kommunen där vi ingår i en gemensam nämnd.

Vi söker nu köksbiträde för sommarvikariatsanställning för arbete vid Vallänge kök i Undrom på 75%

Arbetsuppgifter

Som köksbiträde arbetar du med bland annat med traditionella köksuppgifter såsom att hjälpa kockarna med enklare matlagning, servering, diskning och egenkontroll. Innan du påbörjar ditt arbete hos oss kommer du att få en introduktion.

Alla köksbiträden har ett ansvar att följa lagstiftning, egenkontrollprogrammet Haccp och livsmedelsverkets rekommendationer.

Kvalifikationer

Du som söker är minst 18 år och har avslutad gymnasial utbildning. Du har storkökutbildning eller motsvarande förvärvad erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du har god datorvana och bra kunskaper i svenska i såväl tal som skrift.
B-körkort erfordras.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och du som söker är:
-Initiativtagande. Du tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat
-Självgående. Du tar ansvar för din uppgift och strukturerar och driver själv ditt arbete.
-Flexibel. Du har lätt för dig att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt och ser möjligheter i förändringar.
-Strukturerad. Planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt samt sätter upp och håller tidsramar.

Är du den vi söker?
Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-06-07
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Roger Höglund
Enhetschef
Telefon: 0620 195 02

Anders (Per) Borgelin
Kommunal Västernorrland
Telefon: 010-442 97 61


Tillbaka till toppen