Medicinsk sekreterare till Onkologkliniken, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Onkologkliniken består av mammografi, patologi, strålbehandling, palliativ medicin, mottagning/dagvård och vårdavdelning. Onkologklinikens vårdavdelning 13 har 15 vårdplatser och vårdar de flesta cancerdiagnoser. Vi bedriver också flera projekt/utvecklingsarbeten. Vi är i dagsläget stafettoberoende.

Vi söker nu en medicinsk sekreterare till vår verksamhet i Sundsvall. Tjänsten avser ett vikariat på heltid för perioden 2024-01-08 till 2024-12-31.

Är du intresserad av att arbeta inom ett arbetsområde där utvecklingen ligger i framkant och där vi lägger stort fokus på att ge tid till våra patienter och deras anhöriga, då är detta ett jobb för dig!

Arbetsuppgifter

Som medicinsk sekreterare kommer du utföra varierande administrativa uppgifter. Du kommer bland annat att hantera post, utföra diktat/journalskrivning, diagnosregistrering och tele-Q. På avdelningen arbetar vi i olika vårdsystem så som NCS-Cross, Sectra, och Skvader. Utöver detta kommer du även att arbeta i receptionen på Onkologicentrum där vi tar emot patienter samt servar läkare och övrig personal.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare och som har några års erfarenhet av att jobba i yrket. Du har god datavana och har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Det är meriterande för tjänsten om du har erfarenhet av onkologi samt kassa/receptionsvana. Erfarenhet av SVF-kordinatorsarbete anses också meriterande för tjänsten.

Som person är du självgående och initiativtagande. Du har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändring. Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och som har lätt för att arbeta tillsammans med andra. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-12-07
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Camilla Sjödin Nerén
Enhetschef
Telefon: +4660181663

Camilla Andreasson
Vision
Telefon: 060-18 22 34


Tillbaka till toppen