Logoped till habiliteringsmottagningen, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård psykiatri och habilitering samordnar länssjukvården för vuxenpsykiatri, barn- och ungdomspsykiatri samt habilitering i Region Västernorrland. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik, och vid ett antal mottagningar som är förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 700 anställda.

Länsverksamhet Habilitering i Västernorrland är en länsgemensam klinik bestående av ca 100 medarbetare med placering i Sollefteå, Sundsvall och Örnsköldsvik. Habiliteringens målgrupp är personer med varaktiga funktionsnedsättningar där de största grupperna är intellektuell funktionsnedsättning, autism samt cerebral pares. Vi arbetar i barn/ungdom/vuxen-team med tvärvetenskaplig inriktning som representerar medicinsk, neuropsykologisk, social och pedagogisk inriktning.

Inom Länsverksamhet Habilitering finns det fyra logopedtjänster varav två är placerade i Sundsvall. Just nu söker vi en logoped för vikariat till habiliteringsmottagningen i Sundsvall med tillträde enligt överenskommelse. Vikariatet avser en 6 månadersperiod med eventuell möjlighet till förlängning.

Arbetsuppgifter

Som logoped arbetar du med logopedisk bedömning, behandling och uppföljning. I arbetet utgår vi från varje individs unika behov och förutsättningar och har specialistkunskap om hur funktionsnedsättningar kan påverka vardagsliv, hälsa och utveckling. I arbetet ingår att ge stöd till patienten, familjen och det övriga nätverket. Du ansvarar för förskrivning, implementering och uppföljning av hjälpmedel. Besöken kan ske individuellt och i grupp. Besök på annan plats förekommer, t.ex. hem- och skolbesök. Arbetet sker i team där personal med olika yrkesprofessioner samverkar. De vanligaste frågeställningarna som du kommer att mötas av är ät- och sväljsvårigheter samt kompletterande kommunikation.

Kvalifikationer

Vi söker nu dig som är legitimerad logoped och vill arbeta i ungdom/vuxenteam. Erfarenhet av arbete på en habilitering eller annan verksamhet med vår målgrupp är meriterande men det viktigaste är att du har ett gott bemötande, arbetar självständigt samt främjar god teamsamverkan. Du är trygg och stabil och har god förmåga att strukturera upp och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Då resor i tjänsten förekommer krävs B-körkort.

Välkommen med din ansökan, vi hoppas att just Du vill bli vår framtida medarbetare!

Vid eventuell erbjudan om anställning skall du uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-12-17
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Karin Nordström
Enhetschef
Telefon: +4660182882

Kristina Wigren
SRAT
Telefon: +4666089409


Tillbaka till toppen