Tandhygienist till Folktandvården, Härnösand

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Folktandvården Härnösand ligger nära hav och skärgård med många möjligheter till friluftsliv. Kliniken bildar ett verksamhetsområde med sex andra kliniker, Kramfors, Härnösand, Sollefteå, Bredbyn, Domsjö och Örnsköldsvik. Vi är 20 medarbetare, fem tandläkare, två tandhygienister, elva tandsköterskor och en administratör på kliniken. Du kommer till en klinik med ett bra samarbete och med erfarna kollegor.

Nu söker vi en tandhygienist till Folktandvården i Härnösand. Tjänsten avser en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Som tandhygienist kommer du att få arbeta både med barn- och vuxentandvård samt personer med olika funktionsnedsättningar och speciella behov av stöd. Arbetsuppgifterna består av undersökningar, förebyggande munhälsovård och behandling av vissa tandsjukdomar. Du arbetar självständigt med patienten och i team med tandläkare och tandsköterskor.

Hos oss på Folktandvården i Härnösand kommer du att bli en del av ett gäng som jobbar i team med delegerat arbete, som exempelvis undersökningspass och lagningspass. Här finns goda möjligheter till kompetensutveckling då kurser erbjuds både internt och externt samt att det anordnas träffar för tandhygienister två gånger per år. Vi uppmuntrar delaktighet och välkomnar nya idéer för att tillsammans kunna utveckla verksamheten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad tandhygienist med goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. För att lyckas i rollen ser vi att du är en lugn och stabil person med ett gott bemötande. Din samarbetsförmåga är god då du arbetar bra med andra kollegor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du är noggrann och känner en stolthet i att utföra dina arbetsuppgifter med hög kvalitet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2024-03-10
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Sonja Sandberg
Enhetschef
Telefon: +4661184755

Anna-Marie Koch
SRAT


Tillbaka till toppen