Dietist till ny dietistorganisation GNR, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Söder har ett sjukhus och åtta regiondrivna hälsocentraler. I området finns sex privata vårdcentraler samt fyra kommuner. Närsjukvårdsområde Söder har cirka 900 medarbetare och sex verksamhetschefer.

Vi söker nu en till dietistkollega till vår dietistmottagning! Dietistmottagningen ingår i en nybildad enhet tillsammans med logopedmottagningen som till hör verksamhetsområdet geriatrik neurologi och rehabilitering. I rollen kommer du jobba mot vårdavdelning och mottagning. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Tjänsten är på Sundsvalls sjukhus inom Närsjukvårdsområde Söder. Den innefattar arbete på både mottagning med egna besök, telefonrådgivning och arbete mot vårdavdelningar.

Tillsammans med övrig vårdpersonal ska du bedöma nutritionsstatus, utreda, behandla samt följa upp patienter inom både öppen- och slutenvård. Utbildning för personal och patienter ingår i arbetet då våra patienters behov av rätt nutrition är en central del av verksamheten. Arbete mot flera olika verksamheter förekommer.

Du blir en viktig del av våra multidisciplinära team och du erbjuds ett självständigt, varierat arbete med nära samarbete med kompetenta kollegor och goda möjligheter till yrkesmässig och personlig utveckling.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad dietist med goda kunskaper i det svenska språket. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom slutenvårdsarbete.

Dina personliga kompetenser är viktiga för oss och för att lyckas i rollen ser vi att du är en trygg, stabil och flexibel person med ett gott omdöme. Du bör kunna arbeta självständigt men även fungera i arbete med kollegor och med hela team. Vi ser även att du är strukturerad så du kan planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Låter detta intressant för dig, bli vår nya kollega! Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-12-10
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Elin Lidström
Naturvetarna
Telefon: 070-191 69 51

Anna Zetterberg
Enhetschef
Telefon: +46730371302


Tillbaka till toppen